Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 receptes imprescindibles de mousses

Les millors idees per a unes postres que faran que us llepeu els dits

POL MARTÍN DE HARO

11/02/2021

De xocolata, mango o llimona. Una bona mousse pot ser de molts ingredients, però sempre ha de ser lleugera, dolça i saborosa. A continuació us proposem cinc receptes que, a més de ser delicioses, renovaran la vostra concepció de les postres franceses incorporant plats de casa nostra com la crema catalana.

01 Mousse de iogurt, remolatxa, nabius i violeta

Mousse de iogurt, remolatxa, nabius i violeta Becky Lawton

Mousse de iogurt, remolatxa, nabius i violeta

Pensàveu que la remolatxa no fugiria del món de les amanides? Doncs, combinada amb uns nabius i un iogurt natural (i ecològic) de cabra, podeu aconseguir una mousse que no només és tot un goig, sinó que a més a més és apta per a celíacs. Si voleu enamorar els vostres comensals amb aquestes postres, preparar i afegir-hi un caramel en forma de cor pot ser la millor manera de finalitzar un àpat ben dolç (i romàntic).

02 'Mousse' de xocolata negra amb oli d'oliva i sal marina

'Mousse' de xocolata negra amb oli d'oliva i sal marina

Mousse de xocolata

La més demanada. Tot un clàssic de la rebosteria que podreu preparar en uns 20 minuts. Hi podeu afegir un toc especial amb una mica d'oli d'oliva i sal. 

03 Mousse de crema cremada

Mousse de crema cremada Gemma Clofent

Mousse de crema catalana

Sí, ho has llegit bé. La combinació perfecta. Un clàssic català que, en aquesta ocasió, adquirirà una textura més esponjosa però no perdrà el seu sabor característic. Això sí, aquesta recepta és més laboriosa que les anteriors i li haureu de dedicar més temps (i paciència). Us garantim, però, que val la pena l'esforç que cal fer per obtenir aquesta mousse de crema catalana.

04 Mousse de poma i llimona

Mousse de poma i llimona Gemma Clofent

Mousse de poma i llimona

És la recepta tradicional de la mousse de llimona, amb una petita variació, la poma. Aquesta fruita li aportarà una textura diferent, a més d’una dolçor característica que contrastarà amb l’àcid d’un cítric com la llimona. Ara que s’acosta la primavera, pot ser un àpat ideal per servir fred en un dia assolellat. Preferiu la mousse de llimona de tota la vida? La trobareu aquí.

05 Mousse de mango i coco

Mousse de mango i coco

Mousse de mango i coco

És la més exòtica i tropical que podeu preparar. Però, també, la més complicada... Les dues fruites combinen a la perfecció en unes postres atrevides i dignes de 'MasterChef'. Es pot decorar al gust, però l’ideal és afegir uns trossos de mango i una mica de nata muntada per sobre la mousse.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto