Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 receptes per experimentar amb brownies

S'han convertit en unes postres molt populars. El més típic és el de xocolata, però aquí te'n suggerim d'altres que també són boníssims!

CUINA.CAT

13/03/2019
01 Brownie de xocolata i nous

Brownie de xocolata i nous

Brownie de xocolata i nous

Que mai heu tastat un brownie? Llavors, què espereu per gaudir d'un pastís tan bo? Si voleu començar a innovar en el món dels brownies, és indispensable saber-ne la base de tot. Per tant, podeu preparar aquesta recepta molt senzilla del brownie més bàsic (però bo) que hi ha.

Llegiu la recepta completa

02 'Brownie' de xocolata blanca amb gerds

'Brownie' de xocolata blanca amb gerds Gemma Clofent

Brownie de xocolata blanca amb gerds

La diferència entre aquesta recepta i l'anterior no és només el sabor, sinó també la textura. Aquí, se separen les clares i rovells dels ous per tal de muntar les primeres a punt de neu, cosa que aporta més esponjositat al resultat final. A més, es cou una estona més, per tal que quedi ben cuit per dins, mentre que en la recepta bàsica del brownie es demana que quedi humit a l'interior.

Llegiu la recepta completa

03 Brownie-flam

Brownie-flam Gemma Clofent

Brownie-flam o 'pastís màgic'

Si sou dels qui us agrada experimentar amb els vostres plats preferits, no us podeu perdre aquesta fusió entre brownie i flam! El repte d'aquesta recepta el trobem en la cocció, ja que s'ha de fer al bany maria, dins del forn, abaixar la temperatura després d'un temps i coure'l una bona estona. No obstant això, el treball justifica el resultat, ja que queda boníssim!

Llegiu la recepta completa

04 Gelat de rom i panses amb cruixent de brownie i crema

Gelat de rom i panses amb cruixent de brownie i crema

Gelat de rom i panses amb cruixent de brownie i crema

El brownie no ha de ser sempre esponjós, es pot fer de moltes maneres diferents! Un exemple és aquesta recepta, en la qual el brownie és un complement cruixent gràcies a una cocció més llarga del compte (20 minuts) i un assecat de 24 h. El sabor i textura queden genials amb el gelat de rom, ideal per als dies que el sol comença a escalfar!

Llegiu la recepta completa

05 Brownie

Brownie

Brownie vegà

El brownie és una delícia no apta per a totes les dietes... o sí que ho és? Els comensals vegans, i no vegans, quedaran encantats amb aquesta adaptació de brownie vegà! El pastís es manté compacte gràcies a un farcit elaborat amb diversos ingredients: dàtils, cacau, garrofa en pols, mantega d'ametlla, nous i sal. D'aquesta manera, tothom pot gaudir d'un bon brownie!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: