Troba la teva recepta

5 receptes per experimentar amb brownies

S'han convertit en unes postres molt populars. El més típic és el de xocolata, però aquí te'n suggerim d'altres que també són boníssims!

CUINA.CAT

13/03/2019
01 Brownie de xocolata i nous

Brownie de xocolata i nous

Brownie de xocolata i nous

Que mai heu tastat un brownie? Llavors, què espereu per gaudir d'un pastís tan bo? Si voleu començar a innovar en el món dels brownies, és indispensable saber-ne la base de tot. Per tant, podeu preparar aquesta recepta molt senzilla del brownie més bàsic (però bo) que hi ha.

Llegiu la recepta completa

02 Brownie de xocolata blanca amb gerds

Brownie de xocolata blanca amb gerds Gemma Clofent

Brownie de xocolata blanca amb gerds

La diferència entre aquesta recepta i l'anterior no és només el sabor, sinó també la textura. Aquí, se separen les clares i rovells dels ous per tal de muntar les primeres a punt de neu, cosa que aporta més esponjositat al resultat final. A més, es cou una estona més, per tal que quedi ben cuit per dins, mentre que en la recepta bàsica del brownie es demana que quedi humit a l'interior.

Llegiu la recepta completa

03 Brownie-flam

Brownie-flam Gemma Clofent

Brownie-flam o 'pastís màgic'

Si sou dels qui us agrada experimentar amb els vostres plats preferits, no us podeu perdre aquesta fusió entre brownie i flam! El repte d'aquesta recepta el trobem en la cocció, ja que s'ha de fer al bany maria, dins del forn, abaixar la temperatura després d'un temps i coure'l una bona estona. No obstant això, el treball justifica el resultat, ja que queda boníssim!

Llegiu la recepta completa

04 Gelat de rom i panses amb cruixent de brownie i crema

Gelat de rom i panses amb cruixent de brownie i crema

Gelat de rom i panses amb cruixent de brownie i crema

El brownie no ha de ser sempre esponjós, es pot fer de moltes maneres diferents! Un exemple és aquesta recepta, en la qual el brownie és un complement cruixent gràcies a una cocció més llarga del compte (20 minuts) i un assecat de 24 h. El sabor i textura queden genials amb el gelat de rom, ideal per als dies que el sol comença a escalfar!

Llegiu la recepta completa

05 Brownie

Brownie

Brownie vegà

El brownie és una delícia no apta per a totes les dietes... o sí que ho és? Els comensals vegans, i no vegans, quedaran encantats amb aquesta adaptació de brownie vegà! El pastís es manté compacte gràcies a un farcit elaborat amb diversos ingredients: dàtils, cacau, garrofa en pols, mantega d'ametlla, nous i sal. D'aquesta manera, tothom pot gaudir d'un bon brownie!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto