Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 receptes per farcir empanades

Us deixem unes propostes per endinsar-vos en aquest món tan deliciós i variat

CUINA.CAT

27/02/2019
01 Empanades de vedella

Empanades de vedella

Empanades de vedella

No hi ha res més argentí que unes empanades de vedella! Si voleu apropar-vos a aquesta cultura, cuineu aquesta recepta, que és fàcil de fer i queden boníssimes. El procés de farcir una empanada és sempre el mateix, així que si voleu canviar algun ingredient, cap problema.

02 Empanades de pernil cuit i formatge

Empanades de pernil cuit i formatge

Empanades de pernil cuit i formatge

Si busqueu fer les empanades més senzilles (i bones) que existeixen, feu aquestes de pernil cuit i formatge. Són de "tota la vida" i a tothom li agradarà com a primer àpat d'un bon dinar. Com que es tracta d'un sabor clàssic, podeu afegir altres ingredients, com el tomàquet, per donar-li un toc diferent.

03 Empanades 'Caprese' mediterrànies

Empanades 'Caprese' mediterrànies

Empanades 'Caprese' mediterrànies

Aquest tipus d'empanada és ideal per a persones amb dieta vegetariana i, a més, s'innova amb un sabor propi de les nostres terres. No requereix cap mena de cocció prèvia, de manera que es pot fer ràpidament per sortir del pas i tenir èxit.

04 Empanades de porc fumat amb chutney de poma i cervesa doble malta

Empanades de porc fumat amb chutney de poma i cervesa doble malta

Empanades de porc fumat amb 'chutney' de poma i cervesa doble malta

Busqueu un repte en el camp de les empanades? Farciu-les amb porc fumat amb chutney de poma! La combinació de salat i dolç, sumat amb el regust de la cervesa de doble malta, el fa un plat deliciós pel paladar. El temps que dedicareu a fer-les valdrà la pena!

05 'Pirozhki'

'Pirozhki'

'Pirozhki': empanades russes farcides de carn

La popularitat de les empanades arriba fins als territoris més sorprenents! Un exemple són aquestes, farcides de carn, ou, bolets, patata i ceba, típiques de Rússia. Si n'esteu farts de les empanades argentines de sempre, porteu el paladar a l'altra punta del món amb aquestes empanades russes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto