Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

6 amanides tèbies

Les amanides no són sempre fresques, ja que també es poden fer tèbies i queden encara més bones! Mireu aquests exemples!

CUINA.CAT

08/01/2024
01 Amanida tèbia amb endívies

Amanida tèbia amb endívies Becky Lawton

Amanida tèbia amb endívies

En aquest cas, ens trobem davant una combinació d'ingredients freds i calents, cosa que converteix tot el plat en una amanida tèbia d'allò més bona. L'escarola, com és evident, es troba en el seu estat natural, però també coem ceba i saltem peres per tal d'aconseguir una textura diferent i una temperatura nova.

Llegiu la recepta completa

02 Amanida tèbia de peus de porc

Amanida tèbia de peus de porc

Amanida tèbia de peus de porc

Crida l'atenció que aquesta sigui una amanida tèbia, i no pel fet de que porti peus de porc, sinó perquè també s'hi afegeixen fruites com maduixots, meló i alvocat! Això sí, malgrat que aquests ingredients tinguin una temperatura diferent de l'habitual, el resultat és immillorable! 

Llegiu la recepta completa

03 Amanida tèbia de patates i lletons

Amanida tèbia de patates i lletons

Amanida tèbia de patates i lletons

Aquesta és, un altre cop, una amanida que combina ingredients vegetals amb carn, de manera que aquest últim element ha de ser cuinat, cosa que canvia la temperatura del plat. Per altra banda, però, us indiquem com preparar una vinagreta amb mostassa que queda d'allò més bé amb l'amanida. Tota una delícia!

Llegiu la recepta completa

04 Amanida tèbia de bacallà

Amanida tèbia de bacallà

Amanida tèbia de bacallà, favetes i romesco

No parlem d'una amanida tèbia qualsevol, sinó que això es pot considerar una unió dels ingerdients més nostrats de la cuina catalana! Bacallà, favetes, escarola i la salsa més emblemàtica de la cultura del territori, el romesco. Amb un resultat més que excel·lent, no podem deixar de recomanar aquesta amanida!

Llegiu la recepta completa

05 Amanida tèbia de pedrers amb bolets confitats

Amanida tèbia de pedrers amb bolets confitats

Amanida tèbia de pedrers amb bolets confitats

Si esteu cansats de menjar sempre les mateixes amanides, no patiu. Aquí us en portem una d'allò més original i creativa! Amb pedrers i bolets confitats, que sempre en podeu trobar al mercat, es tracta d'un plat complet que pot servir com a acompanyant de carn o peix, o ser el primer plat d'un menú més diferent.

Llegiu la recepta completa

06 Magret d'ànec filetejat

Magret d'ànec filetejat

Amanida tèbia de magret d'ànec amb taronja confitada

Tornem a tenir aquesta combinació tan encertada de salat i dolç i, a més a més, es tracta de dos ingredients que queden molt bé junts, ja que la taronja acompanya de meravella la carn. D'aquesta manera, aconseguim una amanida tèbia amb ingredients diferents però amb un resultat deliciós.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto