CUINA.CAT
23/08/2024Amanida tèbia amb endívies Becky Lawton
En aquest cas, ens trobem davant una combinació d'ingredients freds i calents, cosa que converteix tot el plat en una amanida tèbia d'allò més bona. L'escarola, com és evident, es troba en el seu estat natural, però també coem ceba i saltem peres per tal d'aconseguir una textura diferent i una temperatura nova.
Amanida tèbia de peus de porc
Crida l'atenció que aquesta sigui una amanida tèbia, i no pel fet de que porti peus de porc, sinó perquè també s'hi afegeixen fruites com maduixots, meló i alvocat! Això sí, malgrat que aquests ingredients tinguin una temperatura diferent de l'habitual, el resultat és immillorable!
Amanida tèbia de patates i lletons
Aquesta és, un altre cop, una amanida que combina ingredients vegetals amb carn, de manera que aquest últim element ha de ser cuinat, cosa que canvia la temperatura del plat. Per altra banda, però, us indiquem com preparar una vinagreta amb mostassa que queda d'allò més bé amb l'amanida. Tota una delícia!
Amanida tèbia de bacallà
No parlem d'una amanida tèbia qualsevol, sinó que això es pot considerar una unió dels ingerdients més nostrats de la cuina catalana! Bacallà, favetes, escarola i la salsa més emblemàtica de la cultura del territori, el romesco. Amb un resultat més que excel·lent, no podem deixar de recomanar aquesta amanida!
Amanida tèbia de pedrers amb bolets confitats
Si esteu cansats de menjar sempre les mateixes amanides, no patiu. Aquí us en portem una d'allò més original i creativa! Amb pedrers i bolets confitats, que sempre en podeu trobar al mercat, es tracta d'un plat complet que pot servir com a acompanyant de carn o peix, o ser el primer plat d'un menú més diferent.
Magret d'ànec filetejat
Tornem a tenir aquesta combinació tan encertada de salat i dolç i, a més a més, es tracta de dos ingredients que queden molt bé junts, ja que la taronja acompanya de meravella la carn. D'aquesta manera, aconseguim una amanida tèbia amb ingredients diferents però amb un resultat deliciós.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: