Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

10 arrossos per llepar-se'n els dits

Una selecció dels arrossos més suculents

CUINA.CAT

01/06/2020

Us animeu a preparar un arròs per un bon dinar de cap de setmana? En aquest receptari us presentem una selecció d'arrossos ben diferents. De muntanya, de verdures, amb peix, risottos...quin preferiu?

01 Arròs amb carxofes i ceps

Arròs amb carxofes i ceps

Arròs amb carxofes i ceps

Un arròs ben fàcil de fer i amb una recepta tradicional. Tingueu a mà els ceps, les carxofes i l'escalunya, un tipus de ceba petita i summament aromàtica. Després de sofregir-ho, afegiu-hi l'arròs i ben aviat tindreu el plat!

Llegiu la recepta completa

02 Arròs de muntanya amb ànec i bolets

Arròs de muntanya amb ànec i bolets Enrique Marco

Arròs de muntanya amb ànec i bolets

Aquest arròs de muntanya és una opció perfecta per un diumenge familiar. Fregiu el greix d'ànec amb els bolets i l'arròs. Incorporeu-hi el sofregit de ceba i les cuixes d'ànec. No us oblideu del foie-gras, donarà un sabor peculiar a l'arròs! 

Llegiu la recepta completa

03 Risotto d'espàrrecs verds amb secret ibèric a la planxa

Risotto d'espàrrecs verds amb secret ibèric a la planxa Becky Lawton

Risotto d'espàrrecs verds amb secret ibèric a la planxa

Us ensenyem un risotto amb secret ibèric a la planxa. Sofregiu el porro, la ceba tendra i l'all i afegiu-hi l'arròs. Al final de la cocció, poseu-hi els espàrrecs, el parmesà i uns quants dàtils trossejats. Acompanyeu el risotto amb el secret ibèric tallat a làmines i ben ros.

Llegiu la recepta completa

04 Risotto de cloïsses amb menta fresca

Risotto de cloïsses amb menta fresca

Risotto de cloïsses amb menta fresca

05 Arròs de peix amb crosta

Arròs de peix amb crosta

Arròs de peix amb crosta

Canviem el risotto per un arròs de peix amb crosta. Peleu les gambes i trossegeu el rap a daus. Per al fumet, ofegueu les verdures tallades i afegiu-hi els caps, les closques de gamba i el peix de roca. Salteu el rap i les cues de gamba i sofregiu-ho amb l'arròs. Cobriu l'arròs amb l'ou batut i acabeu-ne la cocció al forn fins que es fagi crosta. Arròs ben cruixent...a què espereu?

Llegiu la recepta completa

06 Arròs negre amb sípia i llagostins

Arròs negre amb sípia i llagostins Becky Lawton

Arròs negre amb sípia i llagostins

L'arròs negre per excel·lència. Només us calen els sipions, els llagostins pelats i la tinta del calamar per fer el plat. Completeu el sofregit amb tomàquet i all picat. Afegiu-hi l'arròs i deixeu-lo coure 20 minuts. 

Llegiu la recepta completa

07 Paella valenciana

Paella valenciana

Paella valenciana

Un clàssic que mai falla! Us atreviu a preparar una autèntica paella valenciana? 

08 Arròs de bacallà i verdures

Arròs de bacallà i verdures

Arròs de bacallà i verdures

Us agrada el bacallà? Flipareu amb aquest arròs, de debò. Això sí, vigileu amb el punt de cocció del bacallà.

09 Paella mar i muntanya

Paella mar i muntanya

Paella mar i muntanya

Sou més de carn o de peix? Per fer aquesta paella no haureu de triar: és un mar i muntanya amb tota regla! 

10 Arròs negre

Arròs negre

Arròs negre amb carxofes i calamars

Té fama de complicat, però fer un arròs negre no és gens difícil. Sobretot si opteu per fer-lo amb caldo ja preparat. Nyam!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto