CUINA.CAT
01/06/2020Us animeu a preparar un arròs per un bon dinar de cap de setmana? En aquest receptari us presentem una selecció d'arrossos ben diferents. De muntanya, de verdures, amb peix, risottos...quin preferiu?
Arròs amb carxofes i ceps
Un arròs ben fàcil de fer i amb una recepta tradicional. Tingueu a mà els ceps, les carxofes i l'escalunya, un tipus de ceba petita i summament aromàtica. Després de sofregir-ho, afegiu-hi l'arròs i ben aviat tindreu el plat!
Arròs de muntanya amb ànec i bolets Enrique Marco
Aquest arròs de muntanya és una opció perfecta per un diumenge familiar. Fregiu el greix d'ànec amb els bolets i l'arròs. Incorporeu-hi el sofregit de ceba i les cuixes d'ànec. No us oblideu del foie-gras, donarà un sabor peculiar a l'arròs!
Risotto d'espàrrecs verds amb secret ibèric a la planxa Becky Lawton
Us ensenyem un risotto amb secret ibèric a la planxa. Sofregiu el porro, la ceba tendra i l'all i afegiu-hi l'arròs. Al final de la cocció, poseu-hi els espàrrecs, el parmesà i uns quants dàtils trossejats. Acompanyeu el risotto amb el secret ibèric tallat a làmines i ben ros.
Risotto de cloïsses amb menta fresca
Arròs de peix amb crosta
Canviem el risotto per un arròs de peix amb crosta. Peleu les gambes i trossegeu el rap a daus. Per al fumet, ofegueu les verdures tallades i afegiu-hi els caps, les closques de gamba i el peix de roca. Salteu el rap i les cues de gamba i sofregiu-ho amb l'arròs. Cobriu l'arròs amb l'ou batut i acabeu-ne la cocció al forn fins que es fagi crosta. Arròs ben cruixent...a què espereu?
Arròs negre amb sípia i llagostins Becky Lawton
L'arròs negre per excel·lència. Només us calen els sipions, els llagostins pelats i la tinta del calamar per fer el plat. Completeu el sofregit amb tomàquet i all picat. Afegiu-hi l'arròs i deixeu-lo coure 20 minuts.
Paella valenciana
Un clàssic que mai falla! Us atreviu a preparar una autèntica paella valenciana?
Arròs de bacallà i verdures
Us agrada el bacallà? Flipareu amb aquest arròs, de debò. Això sí, vigileu amb el punt de cocció del bacallà.
Paella mar i muntanya
Sou més de carn o de peix? Per fer aquesta paella no haureu de triar: és un mar i muntanya amb tota regla!
Arròs negre
Té fama de complicat, però fer un arròs negre no és gens difícil. Sobretot si opteu per fer-lo amb caldo ja preparat. Nyam!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.