Troba la teva recepta

6 receptes amb albergínia

Plats variats per gaudir d'aquesta hortalissa

10/08/2019

Us hem de fer una confessió: quan ens hem posat a preparar aquest recull de receptes hem tingut problemes per triar-les. I és que l'albergínia és tan versàtil a la cuina que la podem fer servir en tota mena de plats, i ens ha costat triar-ne uns i descartar la resta. En tot cas, aquí teniu sis propostes per gaudir de les albergínies com no ho havíeu fet mai!

01 Hummus d'albergínia amb llobarro i vinagreta

Hummus d'albergínia amb llobarro i vinagreta AJJ Estudi

Hummus d'albergínia amb llobarro i vinagreta

Tot i que l'hummus, en sentit estricte, només s'aplica al puré de cigrons (de fet, el d'albergínia té un nom propi, babaganuix), la veritat és que l'hem acabat aplicant a tota mena de purés més o menys exòtics que no siguin de patates. En tot cas, aquesta recepta és la millor manera de descobrir que l'albergínia i el peix combinen de meravella!

Llegiu la recepta completa

02 Milfulls d'anxova i albergínia

Milfulls d'anxova i albergínia

Milfulls d'anxova i albergínia

Una altra recepta que combina l'albergínia amb el peix. A més, aquesta és especialment bona, ja que el salat de les anxoves i el gust lleugerament dolç i picant de l'albergínia són un matrimoni fantàstic. Haureu de tenir una mica de cura en muntar el milfulls perquè us quedi bé, però el resultat us encantarà!

Llegiu la recepta completa

03 Foie gras amb 'zatar' i caviar d'albergínia

Foie gras amb 'zatar' i caviar d'albergínia Becky Lawton

Foie gras amb 'zàtar' i caviar d'albergínia

Aquesta recepta és de descoberta, ja que us convidem a conèixer el zàtar (una barreja d’orenga amb sèsam i semmà, un ingredient àcid) per coure el foie gras, i us descobrim que l'albergínia també pot ser un aliment d'alta gastronomia, ja que aquí la fareu servir en forma de caviar. Que no us espanti el nom, perquè és més fàcil de fer del que sembla!

Llegiu la recepta completa

04 Tàrtar de tonyina

Tàrtar de tonyina

Tàrtar de tonyina, peril·la i albergínia confitada

L'albergínia es pot menjar fregida, es pot fer en tèmpura, es pot arrebossar, es pot escalivar, es pot coure al forn... o es pot confitar! Aquí us expliquem com fer-ho i la farcim amb un tàrtar de tonyina boníssim!

Llegiu la recepta completa

05 Lasanya de llonganissa i albergínia

Lasanya de llonganissa i albergínia

Lasanya de llonganissa i albergínia

A Grècia, l'albergínia és la protagonista de la mussaca, un dels plats icònics de la gastronomia grega que, en certa manera, s'assembla a una lasanya. En aquesta recepta fem una lasanya on barregem albergínia i llonganissa, una combinació que queda la mar de bé!

Llegiu la recepta completa

06 Albergínies farcides

Albergínies farcides

Albergínies farcides de fajol

Acabem amb una recepta de Marta Sanahuja, més coneguda a les xarxes com a Delicious Marta, que dóna una volta a les clàssiques albergínies farcides de carn. En aquesta ocasió el farcit és de fajol. Tasteu-les i veureu que bones que són!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

15 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

15 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto