Troba la teva recepta

6 receptes amb vi negre

Una mostra que el vi, a més d'una beguda excel·lent, és un ingredient fantàstic per a moltes preparacions

18/09/2019

Hi ha moltes receptes que inclouen el vi entre els ingredients. El més habitual és acompanyar el peix amb vi blanc i la carn amb vi negre, però també el podem incorporar com un ingredient més, ja sigui en plats salats com en postres. A continuació us donem sis receptes perquè aprengueu noves maneres gastronòmiques de gaudir del vi. Bon profit!

01 Colls de xai guisats amb vi negre

Colls de xai guisats amb vi negre Miquel Àngel Roque

Colls de xai guisats amb vi negre

Segurament el coll no és la part del xai que esteu més acostumats a cuinar, però en aquesta recepta de Miquel Àngel Roque us demostrem que és una peça fantàstica per guisar amb vi negre, ja que queda molt melosa i saborosa. A més, a la picada hi ha afegit xocolata, de manera que el resultat és un plat de primera categoria!

Llegiu la recepta completa

02 Patates amb ceba caramel·litzada amb vi negre i salsa brava

Patates amb ceba caramel·litzada amb vi negre i salsa brava Becky Lawton

Patates amb ceba caramel·litzada amb vi negre i salsa brava

Si hem dit abans que el vi negre acompanya, sobretot, plats de carn, aquesta recepta és la mostra que les normes hi són per trencar-les, ja que us proposem un plat vegetarià que l'inclou entre els ingredients. Concretament, el fem servir per caramel·litzar les cebes. Veureu que us queden boníssimes!

Llegiu la recepta completa

03 Magret amb peres

Magret amb peres

Magret amb peres i salsa de vi negre

Si hi ha una recepta que s'assocïi amb el vi negre, segurament és el magret d'ànec, i aquí us en donem els passos que segueix l'Ada Parellada per preparar aquest plat acompanyat de fruita, peres en aquest cas, que també hi queda molt bé. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

04 Nespres amb vi

Nespres amb vi Gemma Clofent

Nespres amb vi

Obrim un capítol per les receptes de fruites amb vi. El plat més conegut, sense cap mena de dubte, són les peres amb vi, però la mateixa filosofia la podem aplicar amb altres fruites, com les nespres. En aquest cas, us animem a preparar-les seguint les indicacions de la Gemma Clofent.

Llegiu la recepta completa

05 Préssecs amb vi amb salsa de iogurt i xocolata blanca

Préssecs amb vi amb salsa de iogurt i xocolata blanca Gemma Clofent

Préssecs amb vi amb salsa de iogurt i xocolata blanca

Una altra recepta amb fruita de la Gemma Clofent són aquests préssecs amb vi. És una mostra que les possibilitats de mesclar vi i fruita són nombroses, però, a més, aquesta vegada rematem el plat amb una deliciosa salsa de iogurt i xocolata blanca que se us resultarà irresistible!

Llegiu la recepta completa

06 Pa amb vi i sucre

Pa amb vi i sucre

Pa amb vi i sucre

Acabem amb un clàssic. I quan diem 'clàssic' ens referim a una recepta de les de sempre, que ens transporta dècades enrere. El pa amb vi i sucre era un berenar de primera categoria que menjava tothom. Potser avui no se'ns acudiria donar-lo als petits de casa, perquè el vi porta alcohol, és clar, però us animem a recuperar-la!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

16 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

16 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto