Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

9 receptes asiàtiques fàcils i bones

Us proposem un menú oriental per a tots els gustos i butxaques

CUINA.CAT

12/05/2020

Tastar nous plats i nous sabors és sempre un plaer per als que som amants de la gastronomia. Us atreviu a preparar un plat asiàtic? Us proposem quatre primers, tres segons i dos postres que us encantaran. Fer-los no us portaran molta estona (de debò!) i disfrutareu d'allò més cuinant-los i, evidentment, menjant-los. Bon profit! 

01 Pad Thai de tallarines de konjac

Pad Thai de tallarines de konjac Food Photos / Cristina Rivarola

Pad thai de tallarines de konjak

El Pad thai és el plat més tradicional i saborós de la cuina tailandesa. Les tallarines de konjak contenen molta fibra i combinen d'allò més bé amb les verdures, el tofu i les gambetes. Acabeu l'amanida amb uns cacauets i salsa de soja. Us quedarà una amanida fresca i energètica!

Llegiu la recepta completa

02 Ramen de dashi amb tempura de gambes

Ramen de dashi amb tempura de gambes Becky Lawton

Ramen de dashi amb tempura de gambes

El ramen és una sopa de fideus japonesa que s'ha extès per tot el món i s'adapta als gustos que convingui. Us proposem un ramen de dashi (alga kombu i katsuobushi, bonítol) amb tempura de gambes. Empolsineu-lo amb pols de shichimi togarashi. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

03 'Gua Bao'

'Gua Bao' Becky Lawton

'Gua Bao'

Els gua bao són una mena de petits panets o brioixos molt delicats, i sense crosta dura, elaborats amb farina de blat. Són uns entrepans de carrer molt populars a Taiwan. El mot gua bao vol dir ‘embolicat’, perquè estan fets d’una massa fina i doblada que embolcalla el farcit. Permeten mil i una combinacions de sabors i podeu experimentar amb el farciment. Proveu amb la recepta de la Carme Ruscalleda.

Llegiu la recepta completa

04 Nigiri amb alvocat i espaguetis de mar

Nigiri amb alvocat i espaguetis de mar Becky Lawton

Nigiri amb alvocat i espaguetis de mar

La varietat de sushi més popular i consumida al Japó. Feu la base amb la coliflor (si ho preferiu amb arròs) i adorneu-la amb alvocat i els espaguetis de mar. Acabeu els nigiris amb el chimichurri de mar. Us llepareu els dits!

Llegiu la recepta completa

05 'Bibimbap'

'Bibimbap'

'Bibimbap'

El mot 'bibimbap' significa 'arròs barrejat': el ramen coreà per excel·lència que preparareu en un tres i no res. Acompanyeu l'arròs salvatge amb vegetals diversos, bolets, kimchi (una preparació de verdures fermentades), carn picada de vedella i ous fregits. Cuineu la salsa per a la carn picada amb salsa de soja, sucre morè i salsa de xili. Nyam!

Llegiu la recepta completa

06 Sopa 'bun bo hue'

Sopa 'bun bo hue'

Sopa 'bun bo hue'

Aquesta sopa picant és originària del Vietnam. És molt admirada pel seu equilibri de sabors picants, salats i umami. El plat conté fideus de pasta d'arròs, carn de vedella i salsa de peix però la seva marca distintiva és el sabor a llimona. Completeu el plat amb les rodanxes de xilis i els brots de soja. Compte amb el picant!

Llegiu la recepta completa

07 'Ton-katsu', porc arrebossat

'Ton-katsu', porc arrebossat Becky Lawton

'Ton-katsu', porc arrebossat

El 'Ton-katsu' és un plat japonès que consisteix en uns tallets de porc torrats i fregits amb pa asiàtic per arrebossar. Prepareu una amanida per completar el plat i si voleu, una mica d'arròs. La salsa de Worchester i quètxup dóna el toc característic al plat. Boníssim!

Llegiu la recepta completa

08 Pastís de te matxa i ametlles amb sorbet de maduixots

Pastís de te matxa i ametlles amb sorbet de maduixots Anna Garcia Frigola

Pastís de te matxa i ametlles amb sorbet de maduixots

El Matxa és un te verd procedent del Japó, molt recomanat pels seus alts nivells d'antioxidants. A més, calma, relaxa, millora el nostre estat d'ànim i ajuda en la concentració. Us proposem que l'utilitzeu per preparar aquest pastís i ho combineu amb uns maduixots. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

09 Dorayaki de Sakura

Dorayaki de Sakura Becky Lawton

Dorayaki de Sakura

Un dolç tradicional japonès que consisteix en preparar dos pans de pessic farcits, en aquest cas, amb compota de cirera. Podeu acompanyar els dorayakis amb crema de formatge mascarpone, llet condensada i xocolata ratllada. Fàcil i molt bo!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: