Troba la teva recepta

7 amanides amb fruita

Les fruites donen molt de sabor a les amanides! Combineu la dolçor amb el sabor d'altres ingredients amb les receptes que us proposem

CUINA.CAT

03/10/2019
01 Amanida de fonoll i poma

Amanida de fonoll i poma Becky Lawton

Amanida de fonoll i poma

La poma i el fonoll són els protagonistes d'aquesta recepta. El fonoll dóna el seu característic sabor, amb un punt de picant, mentre que la poma vermella el contraresta amb la seva dolçor pròpia. I si, encara penseu que aquesta barreja de sabors no és suficient, sàpigueu que també s'amaneix amb una vinagreta elaborada a base de suc de llima i mostassa de Dijon. Qui ha dit que les fruites són només per a les postres?

Llegiu la recepta completa

02 Amanida de codonyat

Amanida de codonyat Becky Lawton

Amanida de codonyat

Una amanida molt dolça però que aprofita l'acidesa de la poma àcida per tal d'afegir diferents matisos de sabors al plat. Per altra banda, s'amaneix amb una vinagreta elaborada amb mostassa de Dijon, vinagre de sidra i una llimona, de manera que les fruites es troben a tota l'amanida. És una combinació de salat, amb el pernil ibèric, dolç, amb el codonyat, i àcid i cítric amb les fruites esmentades. Tota una extravagància de sabors deliciosa.

Llegiu la recepta completa

03 Bleda vermella, formatge feta i maduixes

Bleda vermella, formatge feta i maduixes Becky Lawton

Bleda vermella, formatge feta i maduixes

No es pot negar que les maduixes són la fruita dolça per excel·lència, que guarneix postres, ensucra plats i captiva paladars. En aquesta recepta s'uneixen els sabors dolços i salats per tal de crear una experiència diferent a l'habitual combinació de maduixes i formatge, ja que aquí s'exploten aquests dos gustos per descobrir-ne un de nou. Una experiència que serà recordada.

Llegiu la recepta completa

04 Amanida de figues i formatge de cabra

Amanida de figues i formatge de cabra

Amanida de figues i formatge de cabra

Potser no és una fruita tan dolça com la maduixa, però les figues segueixen sent una predilecció per als més llaminers. Una altra vegada ens trobem amb la simbiosi de formatge i fruita, cosa que ja hem vist a l'anterior recepta, ja que és una equació més que encertada. Per altra banda, aquí també destaquen el sabor de la vinagreta de nous, del ja conegut vinagre de Mòdena i l'amargor dels enciams.

Llegiu la recepta completa

05 Mangos

Mangos

Amanida de mango i kiwis amb llagostins

És ben conegut que els llagostins, encara que provinguin d'un àmbit tan salat com és el mar, queden molt bé amb quelcom dolç. Mentre que el mango aporta el seu sabor dolç i suau, el kiwi dóna més personalitat al plat gràcies a la seva característica acidesa. Juntament amb els llagostins salats, ens trobem davant d'un plat que uneix productes de mar i tresors de la terra en una combinació de sabors gairebé única.

Llegiu la recepta completa

06

Amanida de nespres i formatge de cabra

Està més que provat que el formatge de cabra és un acompanyant perfecte per a tot tipus de fruites, i per això ara us portem la seva unió amb les nespres, encara que també s'aprofita el sabor d'altres hortalisses com la pastanaga o el tomàquet. Això sí, segons l'època de l'any, es recomana canviar de fruita, perquè, com hem dit, aquest tipus de formatge queda bé amb tot!

Llegiu la recepta completa

07

Amanida de síndria i sardines amb vinagreta balsàmica

Una amanida ben estival! Amb la fruita més hidratant i famosa de l'estiu, la síndria, s'aconsegueix un sabor totalment nou si es combina amb les sardines. El peix es presenta salat juntament amb la dolçor del raïm i la frescor de la síndria, de manera que ens queda una amanida amb uns matisos de sabors ben diferenciats i, a més, és boníssima!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

23 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

23 nov

VI Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

Amb l’objectiu de reivindicar l’autèntica calçotada i la cuina del calçot, l’Ajuntament...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto