CUINA.CAT
02/10/2019És època de pastanagues. I què millor que aprofitar-la? Us proposem un grapat de receptes dolces que demostren que la pastanaga serveix per tot!
Pessic de pastanaga i iogurt
El pessic de pastanaga i iogurt de l'Ada Parellada s'obté fent dues elaboracions: una base de pa de pessic de pastanaga i una crema de iogurt. Després de cuinar-les només necessitareu deixar reposar el pastís a la nevera. El resultat és un pessic suau amb aroma de pastanaga.
Pastís de pastanaga i nous Becky Lawton
És impossible veure la fotografia i no somiar en aquest pastís. Si us agraden les postres ben dolces, aquesta és la vostra recepta, ja que el glacejat de taronja us tornarà bojos! Com que us sortiran un munt de racions, podreu repetir moltes vegades!
Plum-cake de pastanaga, coco i gelat de mandarina
Benvingut Aligué us proposa un plum-cake de pastanaga acompanyat de mousse de coco, gelat de mandarina i puré de pastanaga. Com que és una recepta que comporta unes quantes elaboracions, feu-la un dia que tingueu més temps. És ben sabut que amb la rebosteria és millor no tenir pressa!
Pa de pessic de pastanaga amb crema de taronja i gelat natural Becky Lawton
Teniu ganes de sorprendre la vostra família, parella o amics? Doncs prepareu aquestes postres delicioses! Porten una mica de feina però el resultat final val la pena. Menjar un tros d'aquest pa de pessic de pastanaga amb crema de taronja i gelat natural és com tastar la tardor.
Carrot cake Gemma Clofent
Aquest carrot cake de la Gemma Clofent no falla mai, perquè segueix la recepta tradicional que combina el pa de pessic de pastanaga i la crema de formatge. Animeu-vos a cuinar-lo perquè és molt senzill de fer!
'Cake' de pastanaga i festucs / Gemma Clofent Gemma Clofent
Una altra proposta dolça de la Gemma Clofent amb xocolata blanca i licor de limoncello a la glaça.
Llegiu la recepta completa.
Gaspatxo de pastanaga, taronja i gingebre Gemma Clofent
Per preparar aquests xarrups necessitareu suc de taronja, pastanaga, gingebre, iogurt i espècies al gust. Primer haureu de coure les pastanagues i després les haureu de triturar amb els altres ingredients. Un gaspatxo perfecte al final d'un àpat copiós!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: