Consells de cuina La Vanguardia

7 quiches variades

Us proposem set receptes de quiches. El plat més versàtil de les cuines franceses!

CUINA.CAT

04/12/2017

Prepareu aquest pastís d'origen francès que tradicionalment era salat i que actualment és del que vulgueu. No hi ha normes a l'hora de triar els ingredients i podeu fer-los com més us agradi! 

01 Quiche de calçots

Quiche de calçots Miquel Àngel Roque

Quiche de calçots

La temporada de calçots ja ha estat inaugurada, així que aprofiteu per assaborir-los i no només en calçotades remullant-hi salsa de romesco. Els podeu incorporar en una infinitat de receptes i aquesta quiche és una opció lleugera i delicada per a qualsevol dinar o sopar. Acompanyeu-la de verdures per guarnir el plat!

Llegiu la recepta completa

02 Quiche de patata, ceba i manxego

Quiche de patata, ceba i manxego Becky Lawton

Quiche de patata, ceba i manxego

Aquesta quiche us recordarà el sabor d'una truita de patates però damunt d'una pasta de full. Si us animeu, podeu preparar la massa vosaltres mateixos a casa, però si voleu anar per feina compreu-la feta. Sigui com sigui, us encantarà!

Llegiu la recepta completa

03 Quiche de verdures i salmó

Quiche de verdures i salmó

Quiche de verdures i salmó

Prepareu aquestes quiches amb els més menuts de la casa. No són complicades de fer i gaudiran d'allò més enfarinant-se les mans. A més, els petits aprendran que menjar peix i verdures també pot ser divertit!

Llegiu la recepta completa

04 Creps d’espinacs, panses i pinyons

Creps d’espinacs, panses i pinyons

Quiches d'espinacs individuals

No en tindreu prou amb una sola quiche d'espinacs, per això aquesta recepta és perfecta per un aperitiu i per anar fent boca pels primers plats. Són suaus i molt vistosos!

Llegiu la recepta completa

05 Quiche de maduixes, menta i llavors de carbassa

Quiche de maduixes, menta i llavors de carbassa

Quiche de maduixes, menta i llavors de carbassa

Les quiches s'acostumen a preparar salades, però no deixen de ser una pasta de full i el que li dona sabor és tot allò que porta. Així que en podeu fer de dolces, salades, amargues o picants! Proveu de fer aquesta recepta per sorprendre amb unes postres de maduixa molt originals!

Llegiu la recepta completa

06 Quiche amb pernil cuit i formatge comté

Quiche amb pernil cuit i formatge comté

Quiche amb pernil cuit i formatge comté

Si sou dels qui no us compliqueu la vida i preferiu la pizza de pernil i formatge abans que qualsevol altra, aquestes quiches són les vostres. Sense gaires farciments i amb dos sabors principals per no distreure gaire al vostre paladar.

Llegiu la recepta completa

07 Quiche

Quiche Becky Lawton

Quiche

Aquesta recepta us dona les claus principals per fer una bona massa de quiche. Podeu fer-la amb el farciment que us proposem o bé personalitzar-ne una al vostre gust! Feu volar la imaginació i innoveu amb aquest pastís tradicionalment francès!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto