Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

8 receptes d'hortalisses farcides

Les verdures són saludables, però també són un recipient ideal per a qualsevol farcit i, a més, hi ha centenars de combinacions! Tasteu les que us recomanem!

CUINA.CAT

20/08/2019
01 Pebrots farcits de stroganoff de pollastre

Pebrots farcits de stroganoff de pollastre

Pebrots farcits de stroganoff de pollastre

Els pebrots tenen la forma ideal per ser farcits de qualsevol combinació d'ingredients! En aquesta recepta us animem a omplir les hortalisses amb un típic stroganoff rus, que consisteix en vedella tallada a tires i acompanyada de salsa, cebes i bolets. Proveu-lo de fer amb tots els colors dels pebrots per tal de descobrir els diferents matisos de sabors!

Llegiu la recepta completa

02 Albergínia farcida de confit d'ànec i maionesa de xipotle

Albergínia farcida de confit d'ànec i maionesa de xipotle

Albergínia farcida de confit d'ànec i maionesa de xipotle

Aquest és, potser, un dels plats més saborosos del rànquing, i és que la combinació del confit d'ànec i la maionesa de xipotle és única! La seva elaboració és d'alló més senzilla, ja que només cal buidar les albergínies, daurar la polpa en una paella i barrejar-la amb la resta d'ingredients. Us assegurem que el resultat és excel·lent!

Llegiu la recepta completa

03 Carbassó farcit de txangurro de bou de mar i bacallà

Carbassó farcit de txangurro de bou de mar i bacallà

Carbassó farcit de txangurro de bou de mar i bacallà

Amb aquesta recepta us apropem una mica de la cultura del País Basc, ja que el txangurro és un dels seus plats tradicionals. En aquest cas, però, el preparem juntament al bacallà per tal de farcir els carbassons rodons, cosa que té com a resultat un plat de mar i terra boníssim!

Llegiu la recepta completa

04 Albergínies farcides

Albergínies farcides

Albergínies farcides de fajol

És més que evident que no cal farcir les hortalisses sempre amb carn, i aquesta recepta n'és un exemple excel·lent! Es tracta d'una alternativa vegetariana, ja que les albergínies només s'omplen d'altres verdures, fajol i espècies. Una delícia vegetal!

Llegiu la recepta completa

05 Bledes farcides de peix

Bledes farcides de peix

Bledes farcides de peix

No totes les hortalisses tenen la forma perfecta per ser farcides, i les bledes en són un exemple. No obstant això, amb certa destresa podeu aconseguir que adoptin forma de boles i, per tant, siguin aptes per omplir. Aquí les omplim de peix i ho cobrim tot amb una beixamel lleugera que dóna més sabor a les bledes.

Llegiu la recepta completa

06 Cebes farcides de Vila-sacra

Cebes farcides de Vila-sacra

Cebes farcides de Vila-sacra

Per tal de fer bé aquesta recepta, cal tenir cura a l'hora de buidar les cebes, ja que s'han de deixar les capes exteriors per tal que mantinguin la seva forma rodona. A banda d'això, el farcit a base de cansalada, fetge, all i vi blanc és fàcil de fer, de manera que es pot gaudir d'un plat així sense cap problema!

Llegiu la recepta completa

07 Endívies farcides de pollastre amb salsa rocafort

Endívies farcides de pollastre amb salsa rocafort Becky Lawton

Endívies farcides de pollastre amb salsa de rocafort

Les endívies farcides poden ser petits aperitius ideals per obrir la gana o, si formen part d'un menú, poden actuar com a primer plat. El farcit que preparem aquí és molt senzill; es tracta de pollastre, ceba caramel·litzada, nous, poma i ou, tot ben banyat en una salsa de rocafort que potencia el sabor de tot el plat.

Llegiu la recepta completa

08 Tomàquets farcits d’amanida d’arròs

Tomàquets farcits d’amanida d’arròs

Tomàquets farcits d'amanida d'arròs

Els tomàquets i l'arròs sempre han anat de la mà, de manera que és indispensable acabar el rànquing amb una recepta d'aquest fruit farcit d'amanida d'arròs. Es tracta d'un plat molt ràpid i fàcil de fer que, a més de ser deliciós, refrescarà a tothom!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: