Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Amb cireres resoldreu 4 plats!

Com a amaniment de carns, és un dolç ideal

ADRIÁN ROQUE

14/06/2022

Podeu consumir les cireres fresques, o bé utilitzar-les per fer pastissos, ‘mousses’ o amanides. I també en podeu fer melmelades, és clar! 

És una fruita molt versàtil que, ara, quan n’és temporada, us pot solucionar un menú sencer!

01 Gaspatxo de cireres amb tomàquet

Gaspatxo de cireres amb tomàquet Gemma Clofent

Gaspatxo de cireres amb tomàquet

Comencem el menú fent boca amb un gaspatxo que podeu preparar el dia abans i tenir-lo ben fresc a la nevera.

02 Foie amb torrades de Santa Teresa i cireres

Foie amb torrades de Santa Teresa i cireres

Foie amb torrades de Santa Teresa i cireres

Com a entrant principal us proposem uns crostons de pa del que més us agradi i aquest plat al centre de la taula! El repte no és la salsa de cireres que amaneix el ‘foie’, sinó aconseguir que les torrades de Santa Teresa us quedin perfectes. Si no us hi veieu amb cor, sempre podeu comprar-les fetes!

 

03 Gall negre del Penedès amb cireres i ceba caramel·litzada

Gall negre del Penedès amb cireres i ceba caramel·litzada

Gall negre del Penedès amb cireres i ceba caramel·litzada

Deixeu-vos de còctels refrescants i de plats per compartir i dediqueu el temps que calgui a fer aquest guisat a la cassola. Un plat ideal per aprofitar el gust de les cireres de temporada i un producte tan nostrat com el gall negre del Penedès.

04 Les dolces cireres de l'amor

Les dolces cireres de l'amor Becky Lawton

Les dolces cireres de l'amor

Com no podia ser d’una altra manera, acabem aquest menú cirerer amb unes postres! Enamoreu-vos de l’estiu amb les cireres de l’amor i una mica de sucre isomalt! Són unes postres precioses i boníssimes!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto