CUINA.CAT
04/04/2025Les maduixes no només són suculentes sinó que també tenen moltes propietats beneficioses per a l'organisme. Us proposem les millors postres per disfrutar d'aquesta fruita primaveral.
Carlota de maduixes
La carlota de maduixes és un pastís de fruita i melindros ideal per als més llaminers. Prepareu un farcit de puré de maduixes, gelatina i nata i completeu-lo amb unes maduixes tallades per sobre. L'almívar donarà un toc especial al pastís!
Pastís de llimona i maduixes Gemma Clofent
Llimona i maduixes o maduixes i llimona, és igual, perquè fan una combinació d'allò més bona. Prepareu la base amb el pa de pessic i feu la mousse amb llet, la gelatina i el suc de llimona i llet condensada. Decoreu-ho amb maduixes tallades al vostre gust!
Sablé de maduixa sense lactosa Becky Lawton
Aquest sablé de maduixea sense lactosa és irresistible i fàcil de digerir. Prepareu el sablé bretó i una crema pastissera de llet d'arròs, vainilla i coco. Poseu-la sobre el sablé i completeu-ho amb les maduixes a meitats. I, si voleu el truc final, llegiu el consell que us donem a la recepta completa!
Quiche de maduixes, menta i llavors de carbassa
Us portem unes quiches de maduixes amb menta, que dóna frescor al plat, i llavors de carbassa, que canvia la textura. Quan vulgeu utilitzar maduixes per a postres, però preferiu fer-ne d'originals, penseu en aquesta recepta. Bon profit!
Serp de maduixa Gemma Clofent
Unes postres que faran molta gràcia als més petits de la casa. Prepareu la base de la serp amb ous, farina i mantega. Munteu la nata amb una mica de sucre i farciu la serp amb les maduixes tallades a rodanxes. Que vagi de gust!
Pastís de maduixa i galeta Gemma Clofent
Sou amants de les galetes maria i voleu combinar-les amb una mica de fruita? El vostre pastís ideal és ben fàcil de preparar! Tritureu tots els ingredients per a la capa de maduixa i feu el mateix per a la capa de galeta. Decoreu-lo al vostre gust, disfrutareu d'allò més!
Tàrtar de maduixes amb vinagre de menta i mascarpone
La menta i la maduixa fan una combinació de sabors molt bona i refrescant. El mascarpone amb maduixa és ben conegut, però la originalitat en aquesta recepta recau en l'ús de la menta, el qual es necessita en forma de gelatina, licor i en fulla. Aconseguireu un sabor dolç i fred que acompanya al mascarpone de manera sensacional!
Creps de maduixa amb xocolata Gemma Clofent
Creps de maduixa amb xocolata per començar el dia amb força, com a postres o per fer un bon berenar a mitja tarda. Podeu optar per fer la massa de la crep o bé comprar-la ja feta. Prepareu una confitura de maduixa i aboqueu-la a la crep. Farciu-la també amb xocolata. Decoreu-la amb uns quants fruits secs!
Pastís de maduixes i festucs Gemma Clofent
Un pastís molt complet i saborós. Prepareu una mousse de maduixa i una altra de festucs. Munteu el pastís a l'inrevés, primer col·loqueu la mousse i després afegiu la base de pa de pessic! Us proposem que el decoreu amb xocolata blanca. Us llepareu els dits!
Pastís de formatge líquid amb cruixent de maduixes Gemma Clofent
I per acabar, un pastís ràpid, senzill i diferent a la resta. Prepareu una base líquida de formatge fresc, gorgonzola i suc de llimona. Afegiu-hi galetes triturades amb mantega fosa i completeu-ho amb maduixes tallades a daus i cruixent de galeta. Boníssim!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: