Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al sablé: munteu lleugerament els rovells amb el sucre. Tamiseu la farina amb l’impulsor i afegiu-hi la sal. Quan els rovells estiguin muntats, afegiu-hi l’oli de coco fos al microones i la barreja de farina.
  2. Poseu-ho en un motlle de cèrcol de 16 cm de diàmetre i coeu-ho al forn, a 160 ºC, 15 min. Desemmotlleu-ho un cop fred.
  3. Per a la crema: escalfeu la llet, el sucre, la sal i la vainilla a 50 ºC. Deixeu-ho infusionar 10 min. Dissoleu el midó amb una cinquena part de la preparació anterior i els rovells. Coleu la preparació inicial per retirar-ne la vainilla i porteu-ho a ebullició.
  4. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la resta de preparació de midó i rovells, remenant-ho amb força. Torneu a coure-ho fins que es torni a espessir, afegiu-hi l’oli de coco i emulsioneu-ho amb el túrmix. Refredeu-ho al més ràpidament possible protegint-ho amb un film. Reserveu-ho a la nevera.
  5. Poseu la crema sobre el sablé sense arribar a les vores i les maduixes a meitats.

CONSELL

Perquè les maduixes brillin, pinteu-les amb un glacejat cítric de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto