Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al sablé: munteu lleugerament els rovells amb el sucre. Tamiseu la farina amb l’impulsor i afegiu-hi la sal. Quan els rovells estiguin muntats, afegiu-hi l’oli de coco fos al microones i la barreja de farina.
  2. Poseu-ho en un motlle de cèrcol de 16 cm de diàmetre i coeu-ho al forn, a 160 ºC, 15 min. Desemmotlleu-ho un cop fred.
  3. Per a la crema: escalfeu la llet, el sucre, la sal i la vainilla a 50 ºC. Deixeu-ho infusionar 10 min. Dissoleu el midó amb una cinquena part de la preparació anterior i els rovells. Coleu la preparació inicial per retirar-ne la vainilla i porteu-ho a ebullició.
  4. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la resta de preparació de midó i rovells, remenant-ho amb força. Torneu a coure-ho fins que es torni a espessir, afegiu-hi l’oli de coco i emulsioneu-ho amb el túrmix. Refredeu-ho al més ràpidament possible protegint-ho amb un film. Reserveu-ho a la nevera.
  5. Poseu la crema sobre el sablé sense arribar a les vores i les maduixes a meitats.

CONSELL

Perquè les maduixes brillin, pinteu-les amb un glacejat cítric de vainilla.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: