Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i humitegeu-lo amb un almívar TPT.
  2. Escalfeu la llet i dissoleu-hi la gelatina, fins que no quedi cap grumoll.
  3. Incorporeu-hi el suc de llimona, la llet condensada i barregeu-ho bé. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  4. Incorporeu-hi la nata semimuntada amb moviments suaus. Aboqueu-ho dins el motlle i deixeu-ho quallar a la nevera.
  5. Desemmotlleu-ho i decoreu-ho amb les maduixes. Serviu-ho ben fred de nevera.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: