Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. La mousse de maduixa: tritureu les maduixes i el sucre amb el túrmix. Escalfeu la llet i desfeu-hi la gelatina prèviament hidratada en aigua freda. Barregeu-la amb les maduixes.
  2. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les maduixes.
  3. Aboqueu la mousse en un motlle rodó més petit que el cèrcol amb què muntareu el pastís. Ha de quedar d’un dit de gruix. Si el motlle no és de silicona, folreu-lo amb paper film per tal de facilitar-ne el desemmotllatge. Congeleu-ho.
  4. La mousse de festucs: tritureu els festucs. Incorporeu-hi la llet condensada i barregeu-ho.
  5. Escalfeu la llet i desfeu-hi la gelatina prèviament hidratada en aigua freda. Incorporeu-la a la barrejar anterior.
  6. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la mousse.
  7. Muntatge: muntarem el pastís a l’inrevés. Sobre una safata ben plana, disposeu un paper guitarra o paper film. Col·loqueu un cèrcol folrat amb acetat o paper film. Aboqueu-hi a dins una tercera part de la mousse de festucs.
  8. Traieu la mousse de maduixes del congelador i desemmotlleu-la. Col·loqueu-la, ben centrada, sobre la mousse de festucs i acabeu-ho de cobrir amb la resta de mousse de festucs.
  9. Col·loqueu a sobre la base de pa de pessic, tallada d’un diàmetre més petit que el cèrcol del pastís. Enfonseu-hi el pa de pessic fins que quedi al mateix nivell que la mousse.
  10. Congeleu el pastís.
  11. Unes hores abans de servir el pastís, desemmotlleu-lo i gireu-lo del dret sobre la safata de presentació. Reserveu-lo a la nevera per tal que es descongeli a poc a poc.
  12. La decoració: temperar la xocolata blanca. Amb l’ajuda d’un cornet de paper, formeu un enreixat de xocolata blanca sobre una tira d’acetat. Col·loqueu la tira de plàstic al voltant del pastís i deixeu quallar la xocolata. Un cop quallada la xocolata, retireu amb compte el plàstic del voltant.
  13. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto