Troba la teva recepta

Preparació

  1. La mousse de maduixa: tritureu les maduixes i el sucre amb el túrmix. Escalfeu la llet i desfeu-hi la gelatina prèviament hidratada en aigua freda. Barregeu-la amb les maduixes.
  2. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les maduixes.
  3. Aboqueu la mousse en un motlle rodó més petit que el cèrcol amb què muntareu el pastís. Ha de quedar d’un dit de gruix. Si el motlle no és de silicona, folreu-lo amb paper film per tal de facilitar-ne el desemmotllatge. Congeleu-ho.
  4. La mousse de festucs: tritureu els festucs. Incorporeu-hi la llet condensada i barregeu-ho.
  5. Escalfeu la llet i desfeu-hi la gelatina prèviament hidratada en aigua freda. Incorporeu-la a la barrejar anterior.
  6. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la mousse.
  7. Muntatge: muntarem el pastís a l’inrevés. Sobre una safata ben plana, disposeu un paper guitarra o paper film. Col·loqueu un cèrcol folrat amb acetat o paper film. Aboqueu-hi a dins una tercera part de la mousse de festucs.
  8. Traieu la mousse de maduixes del congelador i desemmotlleu-la. Col·loqueu-la, ben centrada, sobre la mousse de festucs i acabeu-ho de cobrir amb la resta de mousse de festucs.
  9. Col·loqueu a sobre la base de pa de pessic, tallada d’un diàmetre més petit que el cèrcol del pastís. Enfonseu-hi el pa de pessic fins que quedi al mateix nivell que la mousse.
  10. Congeleu el pastís.
  11. Unes hores abans de servir el pastís, desemmotlleu-lo i gireu-lo del dret sobre la safata de presentació. Reserveu-lo a la nevera per tal que es descongeli a poc a poc.
  12. La decoració: temperar la xocolata blanca. Amb l’ajuda d’un cornet de paper, formeu un enreixat de xocolata blanca sobre una tira d’acetat. Col·loqueu la tira de plàstic al voltant del pastís i deixeu quallar la xocolata. Un cop quallada la xocolata, retireu amb compte el plàstic del voltant.
  13. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mai

Mostast. Els vitralls de l'església d'Alella

Mentre els adults gaudeixen de l'Enotast, els més petits troben el seu espai al Mostast, un taller didàctic...

17-26 mai

Gastrotour Salou 2019

La Costa Daurada és sinònim de bona cuina. Per difondre-la, diversos bars i restaurants participaran...

26 mai

Et portem a l'hort: hort medieval, des dels pagesos fins als càtars i la Cort

Tomating organitza una sèrie de sessions per tal que la gent pugui descobrir, aprendre i gaudir de la vida...

26 mai

Diumenges de Vins. Entre el mar i la muntanya

Contrast i potència. Així es defineix una nova edició dels Diumenges de Vins, el cicle de tasts...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto