Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients i poseu-ho en un cassó al foc remenant-ho contínuament. Quan bulli, traieu-ho uns segons del foc i torneu-ho a posar al foc fins que torni a bullir.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle de silicona i deixeu-lo inclinat a la nevera fins que qualli, uns 30 min. Prepareu la segona capa.
  3. Tritureu les galetes fins que quedin ben fines. Barregeu-les amb la resta d’ingredients i tritureu-ho amb el túrmix.
  4. Poseu-ho en un cassó al foc remenant-ho contínuament. Quan bulli, traieu-ho uns segons del foc i torneu-ho a posar al foc fins que torni a bullir.
  5. Aboqueu-ho sobre la capa de maduixa i deixeu el motlle a la nevera en posició normal fins que qualli.
  6. Desemmotlleu el pastís, decoreu-lo al gust i serviu-lo ben fresc de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: