Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients i poseu-ho en un cassó al foc remenant-ho contínuament. Quan bulli, traieu-ho uns segons del foc i torneu-ho a posar al foc fins que torni a bullir.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle de silicona i deixeu-lo inclinat a la nevera fins que qualli, uns 30 min. Prepareu la segona capa.
  3. Tritureu les galetes fins que quedin ben fines. Barregeu-les amb la resta d’ingredients i tritureu-ho amb el túrmix.
  4. Poseu-ho en un cassó al foc remenant-ho contínuament. Quan bulli, traieu-ho uns segons del foc i torneu-ho a posar al foc fins que torni a bullir.
  5. Aboqueu-ho sobre la capa de maduixa i deixeu el motlle a la nevera en posició normal fins que qualli.
  6. Desemmotlleu el pastís, decoreu-lo al gust i serviu-lo ben fresc de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto