Troba la teva recepta

Dijous passat vam anar a la classe de cuina amb la Mireia Carbó al Club Social Caprabo. Una de les receptes que vam aprendre va ser aquesta genial deconstrucció del clàssic New York Cheescake.

Ja des d’un bon principi la Mireia va confessar que les males llengües diuen que aquesta recepta és la millor creació de postres que ha fet mai. Quan algú té un historial de bones receptes com el de la Mireia, fer una afirmació així és complicat… Tot i així, gairebé he de donar la raó a les males llengües… I és que aquesta recepta ho té tot: genialitat i simplicitat, dues qualitats ben difícils de compaginar en una mateixa creació. El simple bonissíssim que tant agrada a la Mireia no faria justícia a aquestes postres tan sensacionals!

Preparació

  1. Remulleu la gelatina en aigua freda. Escalfeu l’aigua i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
  2. Tritureu amb el turmix els formatges, l’aigua amb la gelatina, el suc de llimona i el sucre. Reserveu-ho a la nevera.
  3. Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega fosa i el sucre.
  4. Esteneu la massa plana sobre un paper de forn i coeu-ho al forn 5 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar.
  5. Talleu les maduixes a daus i barregeu-ho amb el cruixent de galeta. Repartiu-ho dins les copes de servir. Poseu el formatge líquid dins d’una gerra de presentació i, ja a taula, aboqueu-ho dins la copa de cada comensal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto