Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Talleu la pasta brisa i poseu-la al motlle, amb paper de forn a sota, perquè no s’enganxi. Poseu-hi un altre tros de paper de forn al damunt i un pes a sobre de cada motlle, perquè en cuinar-ho no s’aixequi (arròs sec, llenties…).
  2. Escalfeu el forn a 180 ºC i coeu-hi la massa durant uns 12-16 min, fins que quedi daurada.
  3. Talleu les maduixes a quadradets, reservant-ne quatre per a la presentació.
  4. Reserveu unes fulles de menta i piqueu-ne la resta.
  5. Bateu bé el mascarpone amb la polpa de la vainilla i la mel. Incorporeu-hi la menta i les maduixes picades, remenant-ho suaument amb una cullera.
  6. Ompliu les quiches amb aquesta preparació i reserveu-les a la nevera fins a l'hora de servir-les.
  7. En el moment de servir-les, afegiu-hi llavors de carbassa, unes fulles de menta i unes làmines de maduixa.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 259

BOJOS PELS ARROSSOS SECS!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Josep Moreno

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto