Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu l’aigua i la mantega en un cassó al foc amb un pessic de sal.
  2. Quan l’aigua bulli i tota la mantega s’hagi fos, afegiu-hi d’un sol cop tota la farina.
  3. Deixeu coure la farina, sense parar-ho de remenar (amb espàtula), fins que aquesta massa se separi de les parets del cassó. Traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.
  4. Afegiu-hi un ou i remeneu-ho (amb varetes) fins que quedi homogeni. Així, fins afegir-hi els tres ous. En funció de la mida dels ous, només caldrà afegir la meitat de l’últim ou.
  5. Ompliu una mànega de pastisseria i escudelleu porcions de la massa en forma de serp a sobre d’una placa amb paper de forn. Coeu-ho 25 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar.
  6. Mentrestant, munteu la nata amb una mica de sucre. Talleu les maduixes a rodanxes.
  7. Obriu la serp per la meitat i farciu-la amb les maduixes. Tanqueu la serp i col·loqueu-hi a sobre la nata i les maduixes. Amb una maduixa sencera, simuleu el cap posant-li els ulls i la llengua (jo he fet servir cibulet).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

08 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

18 nov - 08 des

XV Jornades gastronòmiques del 'Txuletón'

A partir del 18 de novembre el grup Sagradi Cocineros Vascos ofereix tres setmanes de jornades del 'txuletón',...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto