Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l’aigua i la mantega en un cassó al foc amb un pessic de sal.
  2. Quan l’aigua bulli i tota la mantega s’hagi fos, afegiu-hi d’un sol cop tota la farina.
  3. Deixeu coure la farina, sense parar-ho de remenar (amb espàtula), fins que aquesta massa se separi de les parets del cassó. Traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.
  4. Afegiu-hi un ou i remeneu-ho (amb varetes) fins que quedi homogeni. Així, fins afegir-hi els tres ous. En funció de la mida dels ous, només caldrà afegir la meitat de l’últim ou.
  5. Ompliu una mànega de pastisseria i escudelleu porcions de la massa en forma de serp a sobre d’una placa amb paper de forn. Coeu-ho 25 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar.
  6. Mentrestant, munteu la nata amb una mica de sucre. Talleu les maduixes a rodanxes.
  7. Obriu la serp per la meitat i farciu-la amb les maduixes. Tanqueu la serp i col·loqueu-hi a sobre la nata i les maduixes. Amb una maduixa sencera, simuleu el cap posant-li els ulls i la llengua (jo he fet servir cibulet).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto