Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els entrepans que voldràs tastar

Voleu tastar alguns dels millors entrepans del món (o gairebé)?

17/08/2021

Hi haurà qui us dirà que els entrepans, millor deixar-los per quan no tenim temps. Que és més sa menjar un bon plat per dinar. Però, siguem sincers: Els entrepans estan boníssims. Molt. I de tant en tant, no hi ha res millor que dinar o sopar un bon entrepà, sandvitx o biquini. Us proposem sis receptes absolutament irresistibles. I no exagerem. 

01 Entrepà de pastrami amb pa rústic

Entrepà de pastrami amb pa rústic

Entrepà de pastrami amb pa rústic

És un dels entrepans de pastrami més populars i, després de tastar-lo, hem entès per què: Està boníssim! 

02 'Pulled pork'

'Pulled pork' Becky Lawton

Entrepà de 'Pulled pork'

La Carme Ruscalleda ens proposa aquest entrepà de 'pulled pork', un plat de barbacoa del sud dels Estats Units que, un cop el tastes, ja no pots parar! És totalment addictiu. I en forma d'entrepà, encara més.

03 Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

Cansats que tots els entrepans portin carn o embotits? Quan aneu a un bar us demaneu un 'vegetal amb tonyina'? Llavors no dubteu més! Aquest entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats us encantarà.

04 Biquini

Biquini

Biquini de papada de porc

Fina Puigdevall, del Restaurant Les Cols d'Olot ens proposa un biquini diferent: de papada de porc i fulles de roure o espinacs. Fresc i addictiu. 

05 Sandvitx 'cubanito'

Sandvitx 'cubanito' Mariona Villavieja

Sandvitx 'Cubanito'

Prepareu-vos. Pernil cuit, formatge suís, cogombrets, espatlla de porc rostida... El 'Cubanito', l'entrepà que surt a la pel·lícula 'Chef' de Jon Favreau, està per llepar-se'n els dits! Això sí, light, ho és poc.

06 Sandvitx de calamars

Sandvitx de calamars

Sàndvitx de calamars

No, no és el típic 'bocata de calamares' de Madrid. Però està igual de bo o encara més! Nosaltres us proposem que utilitzeu pa de focaccia, que feu els calamars a la planxa i, per donar-li un toc d'allò més mediterrani hi afegiu tomàquets i ceba tendra. Nyam!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: