Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els entrepans que voldràs tastar

Voleu tastar alguns dels millors entrepans del món (o gairebé)?

31/07/2020

Hi haurà qui us dirà que els entrepans, millor deixar-los per quan no tenim temps. Que és més sa menjar un bon plat per dinar. Però, siguem sincers: Els entrepans estan boníssims. Molt. I de tant en tant, no hi ha res millor que dinar o sopar un bon entrepà, sandvitx o biquini. Us proposem sis receptes absolutament irresistibles. I no exagerem. 

01 Entrepà de pastrami amb pa rústic

Entrepà de pastrami amb pa rústic

Entrepà de pastrami amb pa rústic

És un dels entrepans de pastrami més populars i, després de tastar-lo, hem entès per què: Està boníssim! 

02 Pulled pork

Pulled pork Becky Lawton

Entrepà de 'Pulled pork'

La Carme Ruscalleda ens proposa aquest entrepà de 'pulled pork', un plat de barbacoa del sud dels Estats Units que, un cop el tastes, ja no pots parar! És totalment addictiu. I en forma d'entrepà, encara més.

03 Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

Cansats que tots els entrepans portin carn o embotits? Quan aneu a un bar us demaneu un 'vegetal amb tonyina'? Llavors no dubteu més! Aquest entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats us encantarà.

04 Biquini

Biquini

Biquini de papada de porc

Fina Puigdevall, del Restaurant Les Cols d'Olot ens proposa un biquini diferent: de papada de porc i fulles de roure o espinacs. Fresc i addictiu. 

05 Sandvitx 'cubanito'

Sandvitx 'cubanito' Mariona Villavieja

Sandvitx 'Cubanito'

Prepareu-vos. Pernil cuit, formatge suís, cogombrets, espatlla de porc rostida... El 'Cubanito', l'entrepà que surt a la pel·lícula 'Chef' de Jon Favreau, està per llepar-se'n els dits! Això sí, light, ho és poc.

06 Sandvitx de calamars

Sandvitx de calamars

Sàndvitx de calamars

No, no és el típic 'bocata de calamares' de Madrid. Però està igual de bo o encara més! Nosaltres us proposem que utilitzeu pa de focaccia, que feu els calamars a la planxa i, per donar-li un toc d'allò més mediterrani hi afegiu tomàquets i ceba tendra. Nyam!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto