Hi haurà qui us dirà que els entrepans, millor deixar-los per quan no tenim temps. Que és més sa menjar un bon plat per dinar. Però, siguem sincers: Els entrepans estan boníssims. Molt. I de tant en tant, no hi ha res millor que dinar o sopar un bon entrepà, sandvitx o biquini. Us proposem sis receptes absolutament irresistibles. I no exagerem.
Entrepà de pastrami amb pa rústic
És un dels entrepans de pastrami més populars i, després de tastar-lo, hem entès per què: Està boníssim!
'Pulled pork' Becky Lawton
La Carme Ruscalleda ens proposa aquest entrepà de 'pulled pork', un plat de barbacoa del sud dels Estats Units que, un cop el tastes, ja no pots parar! És totalment addictiu. I en forma d'entrepà, encara més.
Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats
Cansats que tots els entrepans portin carn o embotits? Quan aneu a un bar us demaneu un 'vegetal amb tonyina'? Llavors no dubteu més! Aquest entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats us encantarà.
Biquini
Fina Puigdevall, del Restaurant Les Cols d'Olot ens proposa un biquini diferent: de papada de porc i fulles de roure o espinacs. Fresc i addictiu.
Sandvitx 'cubanito' Mariona Villavieja
Prepareu-vos. Pernil cuit, formatge suís, cogombrets, espatlla de porc rostida... El 'Cubanito', l'entrepà que surt a la pel·lícula 'Chef' de Jon Favreau, està per llepar-se'n els dits! Això sí, light, ho és poc.
Sandvitx de calamars
No, no és el típic 'bocata de calamares' de Madrid. Però està igual de bo o encara més! Nosaltres us proposem que utilitzeu pa de focaccia, que feu els calamars a la planxa i, per donar-li un toc d'allò més mediterrani hi afegiu tomàquets i ceba tendra. Nyam!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: