CUINA.CAT
14/02/2020El batch cooking s'ha convertit en un model de cuina ideal per la gent que té poc temps però vol mantenir una dieta variada, equilibrada i saludable. En aquest receptari us oferim una selecció de plats perfectes per reservar tota la setmana i conservar sense que es fagin malbé. Amb una tarda de cuina tindreu tots els tàpers de la setmana plens!
Hummus tradicional de cigrons amb crudités
Aquest hummus és un plat que us aguantarà tota la setmana sense problema! Tritureu els cigrons amb els alls, la tahina i el suc de llimona fins a obtenir una pasta cremosa i homogènia. Tingueu a mà les verdures que preferiu i ja teniu l'acompanyament per l'hummus.
El quiche és una recepta senzilla i que s'adapta a qualsevol moment del dia. Podeu comprar la massa preparada i encarregar-vos de preparar el farcit de verdures, aprofitant les utilitzades per fer l'hummus, i salmó.
Albergínies farcides amb samfaina
La samfaina és una salsa tradicional i és ideal per completar aquest plat. Renteu les albergínies i rostiu-les al forn. Buideu-ne part de l'interior i poseu-hi les verdures tallades i la samfaina. Podeu fer servir el sofregit per a un altre àpat de la setmana!
Amanida de pasta caprese Ada Parellada
No us pot faltar una bona amanida de pasta al vostre menú. Us proposem la versió "caprese", originària de l'illa de Capri (Itàlia). Boletes de mozzarella, tomàquets de cherry i fulles d'alfàbrega per barrejar amb els tirabuixons. Plat ràpid i ben saludable!
Gaspatxo de síndria
Les cremes són una garantia de comoditat. El gaspatxo de síndria que us proposem no us decebrà. Prepareu-lo amb altres verdures del vostre gust i serviu-lo amb trossets d'alguna fruita.
Croquetes de quinoa i fruits secs
Tastar unes croquetes de quinoa amb nous no us deixarà indiferents. Renteu la quinoa i barregeu-la amb els festucs i les nous picades. Salteu a daus els xampinyons. Feu la beixamel amb la quinoa i poseu-vos a fer les croquetes. Un truc, fregiu les croquetes amb una bona capa d'oli a la paella i espereu que l'oli estigui ben calent.
Truita de carbassó
La truita de carbassó és una recepta original, saludable i està molt de moda entre els més cuinetes. Oblidareu la truita de patates! Salteu els carbassons amb l'all picat i tindreu un saltat ben saborós. Podreu disfrutar del plat en qualsevol moment.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.