Troba la teva recepta

7 plats per fer un batch cooking

Cuinar una tarda per menjar tota la setmana

CUINA.CAT

14/02/2020

El batch cooking s'ha convertit en un model de cuina ideal per la gent que té poc temps però vol mantenir una dieta variada, equilibrada i saludable. En aquest receptari us oferim una selecció de plats perfectes per reservar tota la setmana i conservar sense que es fagin malbé. Amb una tarda de cuina tindreu tots els tàpers de la setmana plens!

01 Hummus tradicional de cigrons amb crudités / Ajj Estudi

Hummus tradicional de cigrons amb crudités / Ajj Estudi

Hummus tradicional de cigrons amb crudités

Aquest hummus és un plat que us aguantarà tota la setmana sense problema! Tritureu els cigrons amb els alls, la tahina i el suc de llimona fins a obtenir una pasta cremosa i homogènia. Tingueu a mà les verdures que preferiu i ja teniu l'acompanyament per l'hummus.

Llegiu la recepta completa

02 Quiche de verdures i salmó

Quiche de verdures i salmó

Quiche de verdures i salmó

El quiche és una recepta senzilla i que s'adapta a qualsevol moment del dia. Podeu comprar la massa preparada i encarregar-vos de preparar el farcit de verdures, aprofitant les utilitzades per fer l'hummus, i salmó. 

Llegiu la recepta completa

03 Albergínies farcides amb samfaina

Albergínies farcides amb samfaina

Albergínies farcides amb samfaina

La samfaina és una salsa tradicional i és ideal per completar aquest plat. Renteu les albergínies i rostiu-les al forn. Buideu-ne part de l'interior i poseu-hi les verdures tallades i la samfaina. Podeu fer servir el sofregit per a un altre àpat de la setmana!

Llegiu la recepta completa

04 Amanida de pasta caprese

Amanida de pasta caprese Ada Parellada

Amanida de pasta caprese

No us pot faltar una bona amanida de pasta al vostre menú. Us proposem la versió "caprese", originària de l'illa de Capri (Itàlia). Boletes de mozzarella, tomàquets de cherry i fulles d'alfàbrega per barrejar amb els tirabuixons. Plat ràpid i ben saludable!

Llegiu la recepta completa

05 Gaspatxo de síndria

Gaspatxo de síndria

Gaspatxo de síndria

Les cremes són una garantia de comoditat. El gaspatxo de síndria que us proposem no us decebrà. Prepareu-lo amb altres verdures del vostre gust i serviu-lo amb trossets d'alguna fruita. 

Llegiu la recepta completa

06 Croquetes de quinoa i fruits secs

Croquetes de quinoa i fruits secs

Croquetes de quinoa i fruits secs

Tastar unes croquetes de quinoa amb nous no us deixarà indiferents. Renteu la quinoa i barregeu-la amb els festucs i les nous picades. Salteu a daus els xampinyons. Feu la beixamel amb la quinoa i poseu-vos a fer les croquetes. Un truc, fregiu les croquetes amb una bona capa d'oli a la paella i espereu que l'oli estigui ben calent. 

Llegiu la recepta completa

07 Truita de carbassó

Truita de carbassó

Truita de carbassó

La truita de carbassó és una recepta original, saludable i està molt de moda entre els més cuinetes. Oblidareu la truita de patates! Salteu els carbassons amb l'all picat i tindreu un saltat ben saborós. Podreu disfrutar del plat en qualsevol moment.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01-28 feb

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto