Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els millors pastissos del món

Postres exclusius que heu de tastar

CUINA.CAT

09/02/2023

Us agraden els postres famosos i populars? Us atreviu a preparar-los? Us proposem 15 receptes per a tots els gustos que, tot i que sigui a casa, heu de tastar almenys un cop! 

01 'Bakewell tart'

'Bakewell tart'

'Bakewell tart'

Heu sentit a parlar de la 'bakewell tart'? És un clàssic de la rebosteria anglesa que consisteix en una pasta brisa amb una capa de melmelada, d'ametlles i amb un bon glacejat. Atreviu-vos a preparar-la. Nyam!

Llegiu la recepta completa

02 Pastís de poma

Pastís de poma Anna Garcia Frigola

Pastís de poma

Un pastís de poma que disfrutareu d'allò més. Com a base, feu servir una massa sablé, o sablé breton, un tipus de massa de la qual també es poden fer galetes. Si voleu fer-la vosaltres mateixos, la seva elaboració és ben senzilla, es fa amb farina, mantega, sucre, ous i llevat. La textura que en queda és arenosa i cruixent, com una galeta. Si a sobre hi disposeu un farciment com el d'aquest pastís, en resulten unes postres fabuloses.

Llegiu la recepta completa

03 'Cheese cake' de maduixa

'Cheese cake' de maduixa Getty Images

Cheesecake de maduixa

Un cheesecake fàcil de preparar que només necessita formatge cremós, galetes maria i maduixes. Piqueu les galetes amb la batedora, barregeu-les amb mantega fosa i cobriu la base amb aquesta mescla. Remeneu el formatge cremós amb la llet condensada i la nata per fer un bon farcit. Per al coulis de maduixa, només heu de retirar els tronquets de les maduixes, rentar-les i triturar-les amb el sucre. Escalfeu el puré resultant en un cassó al foc i ja podeu cobrir el cheesecake del motlle!

Llegiu la recepta completa

04 'Clafoutis' de cireres

'Clafoutis' de cireres

'Clafoutis' de cireres

El 'clafoutis' és un pastís típic de la cuina francesa i us proposem que prepareu la seva versió més tradicional, la de cireres. Feu la mescla per a la base i afegiu-hi les cireres, la picada de festucs i les ametlles. Us sorprendrà!

Llegiu la recepta completa

05 Cinammon roll

Cinammon roll Getty Images

Cinammon roll

Us proposem uns rotllos de canyella que provenen del nord d'Europa, concretament de Suècia i Dinamarca. Prepareu la massa i afegiu-hi xocolata o panses, el que més preferiu. No us oblideu de glaçejar els pastissets. Boníssims!

Llegiu la recepta completa

06 Red Velvet

Red Velvet Gemma Clofent

Red velvet amb remolatxa

Us proposem que prepareu el famós pastís Red Velvet americà. Feu un pa de pessic de remolatxa, vinagre, llet i suc de llimona i una cobertura de formatge Philadelphia. Podeu decorar-lo amb gerds. Una recepta atractiva i més fàcil del que sembla!

Llegiu la recepta completa

07 Milfulls de pasta brick amb mores i nabius

Milfulls de pasta brick amb mores i nabius

Milfulls de pasta brick amb móres i nabius

Un dels elements que ens porta l'estiu que, a més de ser perfecte per fer milers de postres, també ens aporta benficis a l'organisme, són els fruits del bosc. Aquest milfulls és un plat que aprofita alguns aquests elements de manera elegant, amb una petita torre en la qual s'alternen la nata muntada, la pasta brick, les móres i els nabius. També podeu provar amb el milfulls de xocolata.

Llegiu la recepta completa

08 Panettone amb fruita seca

Panettone amb fruita seca Becky Lawton

Panettone amb fruita seca

Un clàssic italià que va arribar al nostre rebost per quedar-s'hi. Aquest panettone amb fruita seca que us proposem està fet amb farina integral, margarina de soja ecològica i sucre integral de canya. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

09 Pastís de formatge

Pastís de formatge Gemma Clofent

Pastís de formatge

Amb mató, amb formatge en crema, amb mascarpone, amb ricotta. Al forn o fred. El pastís de formatge ens agrada de qualsevol manera! Això sí, aquesta recepta és infal·lible. Ja ens ho direu, ja... 

Llegiu la recepta completa

10 Cóc d'albercoc, panses i formatge blau

Cóc d'albercoc, panses i formatge blau Gemma Clofent

Cóc d'albercoc, panses i formatge blau

Aprofitem que és temporada d'albercocs per presentar-vos aquesta recepta de la Gemma Clofent. Un pastís d'albercoc, panses i formatge blau. Una combinació poc vista? Potser. Unes postres bones? Boníssimes! Senzill, ràpid i amb un sabor deliciós!

Llegiu la recepta completa

11 Pastís Sacher

Pastís Sacher Getty Images

Pastís sacher

Per als més amants de la xocolata, aquesta es la vostra perdició! Típic d'Àustria: fundat per la família del reboster que va donar vida al pastís. Prepareu una massa amb xocolata, farina, ous i mantega. Farciu-lo amb l'almívar i feu una cobertura de xocolata fondant i nata per muntar. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

12 Pastís de Santiago

Pastís de Santiago Gemma Clofent

Pastís de Santiago

Aquesta és una versió del clàssic pastís de Santiago i fan falta només quatre ingredients: ous, farina d'ametlla, sucre i la pela de la llimona per donar aroma al pastís. Animeu als més petits de la casa per a què us ajudin a preparar aquest pastís tan saborós. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

13 Tronc d'òpera

Tronc d'òpera

Tronc d'òpera

Aquest tronc és originari de França, on s'elabora un pa de pessic d'ametlla amb farcit de cafè i xocolata. Aquesta recepta us farà disfrutar d'un bescuit dolç, tendre i que de ben segur, en voldreu repetir. 

Llegiu la recepta completa

14 Pastís Sara

Pastís Sara Gemma Clofent

Pastís Sara

El pastís sara és una recepta clàssica que no falla mai el dia de Pasqua. Prepareu el pa de pessic, l'almívar i la crema de mantega. Alterneu el pa de pessic amb l'almívar i la crema i aneu fent pisos. Completeu-ho amb les ametlles laminades. 

Llegiu la recepta completa

15 Pastís Tatin

Pastís Tatin

Pastís tatin

Teniu ganes de preparar un tatín de poma? La recepta de l'Ada Parellada us farà preparar-ne un d'excel·lent. Feu la massa brisa i afegiu-hi les pomes passades per la paella i el caramel. Mengeu-lo ben calent i acompanyat d'una mica de crema de llet!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: