Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les millors receptes de croquetes

Propostes clàssiques i innovadores de croquetes

CUINA.CAT

13/01/2021

Grans croquetes perquè gaudiu tots i totes a taula.

01 Croquetes d'escalivada

Croquetes d'escalivada

Croquetes d'escalivada

Us heu imaginat alguna vegada unes croquetes d'escalivada? Són molt fàcils de fer, així que no hi ha gaires motius per no intentar fer-les a casa. Només heu de picar l'escalivada i afegir-la en un cassó amb la mantega fosa i la llet ben calenta. Fàcilment obteniu la massa i l'empaneu, fregiu les croquetes, i cap al plat!

02 Croquetes de civet de pollastre a la catalana

Croquetes de civet de pollastre a la catalana

Croquetes de civet de pollastre a la catalana

És una recepta una mica més complexa que la d'unes croquetes de pollastre tradicionals, però també és cert que en aquest cas val molt la pena tastar-la. Per als que s'hi atreveixin, necessitareu deixar reposar els ingredients una nit a la nevera, però us acabaran quedant unes croquetes amb una salsa de vi espectaculars.

03 Croquetes de bacallà

Croquetes de bacallà Pau Esculies

Croquetes de bacallà

Les croquetes de bacallà són més tradicionals, però, en comptes del típic farcit de bacallà, aquest porta ceba, tomàquet, pebrot i patata. Són boníssimes!

04 Croquetes de musclos

Croquetes de musclos

Croquetes de musclos

No ho hauríeu dit mai, però sí! Es poden preparar croquetes de musclos. La prova, la teniu aquí. Què espereu per fer-les?

05 Croquetes de cua de bou amb panko

Croquetes de cua de bou amb panko

Croquetes de cua de bou amb panko

Més receptes trencadores. Unes croquetes de cua de bou estofada i arrebossades amb panko, el pa ratllat japonès. Aquestes sí que són una mica més complexes, per la maionesa que també heu de preparar, però si aneu pas per pas, veureu que no és tan difícil. 

06 Croquetes de gambes amb allada

Croquetes de gambes amb allada

Croquetes de gambes amb allada

Abans eren musclos, ara són gambes. Podeu fer croquetes de tota mena, així que qui diria que no a unes croquetes de gamba?

07 Croquetes de pop amb maionesa de pebre fumat

Croquetes de pop amb maionesa de pebre fumat

Croquetes de pop amb maionesa de pebre fumat

Un dels aspectes que més cal tenir present a l'hora de fer aquestes croquetes de pop és que la massa s'haurà de quedar una nit sencera a la nevera reposant. L’endemà, feu boles amb la massa i deixeu-les refredar o congeleu-les. Per a l'arrebossat, opteu per farina, ous i flocs de patata. Nyam!

08 Croquetes líquides d'espinacs a la catalana

Croquetes líquides d'espinacs a la catalana AJJ Estudi

Croquetes líquides d'espinacs a la catalana

Unes croquetes ben diferents. La massa, triturada i més líquida, i a base d'espinacs, cansalada, pinyons i all, la sumareu a un preparat amb gelatina i brou de pollastre. Quan la tingueu acabada, li donareu consistencia embolicant-la amb pasta fil·lo. Un cop fet, ja les podreu arrebossar, fregir i servir ben calentes i cruixents a taula. 

09 Croquetes de pinya colada

Croquetes de pinya colada AJJ Estudi

Croquetes de pinya colada

I, ara, unes croquetes molt especials. Lluny de prendre-les dins del menú, aquestes croquetes de pinya colada són unes postres espectaculars! Segur que impressionaran.

10  Croquetes de calçot i Nandu Jubany

Croquetes de calçot i Nandu Jubany

Croquetes de calçot

El xef Nandu Jubany, gran especialista en croquetes a casa nostra, ens ensenya a cuinar-ne farcides de calçot. Haureu de tallar els calçots escalivats, daurar-los amb la mantega i incorporar-hi la farina. Feu el roux i coue-ho cinc minuts a foc suau. Llavors, incorporeu-hi la llet bullint i remeneu-ho suament. Salpebreu-ho i seguiu-ho remenant perquè no s'enganxin. Un cop refredat, poseu-vos a fer les boles. 

 

11 Croquetes de pernil cuit

Croquetes de pernil cuit Becky Lawton

Croquetes de pernil cuit

Prepareu aquestes croquetes de pernil cuit per a un bon aperitiu i procureu fer-ne una bona quantitat, perquè ningú no podrà resistir-se a repetir!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

30 gen

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 246

SOPES!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Albert Boronat Miró

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto