CUINA.CAT
06/05/2020S'acosta la calor i us proposem les sopes, cremes i gaspatxos que més bé s'assenten al cos. Refrescants, saludables i molt saboroses. Tasteu-les!
Gaspatxo de maduixes i síndria AJJ Estudi
Comencem amb un gaspatxo molt seductor, de maduixes i síndria. Les maduixes estan en la seva temporada preferida i hem d'aprofitar-les al màxim. Barregeu la fruita amb el tomàquet, el pebrot i la ceba. Acabeu el plat amb cibulet picat i trossets de maduixes i síndria. Que vagi de gust!
Sopa freda de tomàquet amb ceba, col i plàtan / Becky Lawton
Una sopa freda amb alguns ingredients inusuals: la col i el plàtan, que, sorprenentment, hi queden molt bé. Aconseguireu un primer plat o un aperitiu molt fresc i ple de matisos diferents que no deixarà indiferent cap comensal. Us ho assegurem!
Gaspatxo verd
Aquest gaspatxo verd té com a ingredient clau el cogombre. Bateu els cogombres amb la resta de verdures fins a aconseguir una barreja ben homogènia. Completeu el plat amb un rajolí de iogurt batut i unes herbes fresques. Fred, enèrgic i molt saludable!
Sopa freda de pèsols, curri, citronella i coco
A vegades és necessari començar un menú amb un primer plat fred i lleuger. En aquest moment, la sopa freda de pèsols és perfecta: saludable per l'hortalissa, fresca per la temperatura i, a més, molt bona per la unió peculiar de curri i coco. Aquesta sopa es pot menjar calenta o freda: de les dues maneres té èxit a taula. Bon profit!
Crema freda d'espàrrecs verds amb tomàquets secs Becky Lawton
Aquesta crema freda té com a principal ingredient l'espàrrec verd, un producte que hem d'aprofitar ara. Barregeu i tritureu els manats d'espàrrecs amb el brou de verdures, el vi blanc, la nata líquida i el porro. Serviu el plat amb uns tomàquets secs. Nyam!
Gaspatxo de pastanaga
Un gaspatxo de pastanaga és una recepta senzilla i molt saludable. Un cop tingueu una barreja ben homogènia de les verdures, decoreu-la amb uns bastonets de pa integral i amb nous, que són molt riques en vitamina E, proteïnes d'origen vegetal i fibra. Boníssim!
Sopa freda de meló amb iogurt grec
Acabem amb una sopa de meló amb iogurt grec. El meló està a punt d'entrar als nostres menús i aquesta és una bona recepta per començar a menjar-ne. Acabeu-la amb unes fulles de menta fresca. Ràpida, senzilla i deliciosa!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.