Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Set sopes fredes que cal tastar

Plats que us faran sentir d'allò més bé!

CUINA.CAT

06/05/2020

S'acosta la calor i us proposem les sopes, cremes i gaspatxos que més bé s'assenten al cos. Refrescants, saludables i molt saboroses. Tasteu-les!

01 Gaspatxo de maduixes i síndria

Gaspatxo de maduixes i síndria AJJ Estudi

Gaspatxo de maduixes i síndria

Comencem amb un gaspatxo molt seductor, de maduixes i síndria. Les maduixes estan en la seva temporada preferida i hem d'aprofitar-les al màxim. Barregeu la fruita amb el tomàquet, el pebrot i la ceba. Acabeu el plat amb cibulet picat i trossets de maduixes i síndria. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

02 Sopa freda de tomàquet amb ceba, col i plàtan / Becky Lawton

Sopa freda de tomàquet amb ceba, col i plàtan / Becky Lawton

Sopa freda de tomàquet amb ceba, col i plàtan

Una sopa freda amb alguns ingredients inusuals: la col i el plàtan, que, sorprenentment, hi queden molt bé. Aconseguireu un primer plat o un aperitiu molt fresc i ple de matisos diferents que no deixarà indiferent cap comensal. Us ho assegurem!

Llegiu la recepta completa

03 Gaspatxo verd

Gaspatxo verd

Gaspatxo verd

Aquest gaspatxo verd té com a ingredient clau el cogombre. Bateu els cogombres amb la resta de verdures fins a aconseguir una barreja ben homogènia. Completeu el plat amb un rajolí de iogurt batut i unes herbes fresques. Fred, enèrgic i molt saludable!

Llegiu la recepta completa

04 Sopa freda de pèsols, curri, citronella i coco

Sopa freda de pèsols, curri, citronella i coco

Sopa freda de pèsols, curri, citronella i coco

A vegades és necessari començar un menú amb un primer plat fred i lleuger. En aquest moment, la sopa freda de pèsols és perfecta: saludable per l'hortalissa, fresca per la temperatura i, a més, molt bona per la unió peculiar de curri i coco. Aquesta sopa es pot menjar calenta o freda: de les dues maneres té èxit a taula. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

05 Crema freda d'espàrrecs verds amb tomàquets secs

Crema freda d'espàrrecs verds amb tomàquets secs Becky Lawton

Crema freda d'espàrrecs verds amb tomàquets secs

Aquesta crema freda té com a principal ingredient l'espàrrec verd, un producte que hem d'aprofitar ara. Barregeu i tritureu els manats d'espàrrecs amb el brou de verdures, el vi blanc, la nata líquida i el porro. Serviu el plat amb uns tomàquets secs. Nyam!

Llegiu la recepta completa

06 Gaspatxo de pastanaga

Gaspatxo de pastanaga

Gaspatxo de pastanaga

Un gaspatxo de pastanaga és una recepta senzilla i molt saludable. Un cop tingueu una barreja ben homogènia de les verdures, decoreu-la amb uns bastonets de pa integral i amb nous, que són molt riques en vitamina E, proteïnes d'origen vegetal i fibra. Boníssim!

Llegiu la recepta completa

07 Sopa freda de meló amb iogurt grec

Sopa freda de meló amb iogurt grec

Sopa freda de meló amb iogurt grec

Acabem amb una sopa de meló amb iogurt grec. El meló està a punt d'entrar als nostres menús i aquesta és una bona recepta per començar a menjar-ne. Acabeu-la amb unes fulles de menta fresca. Ràpida, senzilla i deliciosa!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: