Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

8 pastissos sense forn

Postres delicioses que us costaran molt poc

CUINA.CAT

07/05/2020

S'apropa la calor i encendre el forn ens agrada ben poc. Amb aquestes receptes que us proposem no l'haureu d'encendre però triomfareu igual. Us animeu a preparar-les?

01 Pastís de crema i fruites

Pastís de crema i fruites Gemma Clofent

Pastís de crema i fruita

No necessiteu forn ni tampoc gaire temps. Aboqueu l'almívar de préssec sobre la base de pa de pessic i col·loqueu-hi per sobre els kiwis o la fruita que us vingui de gust. Acabeu-lo amb una mica de xocolata desfeta! 

Llegiu la recepta completa

02 Pastís de pinya

Pastís de pinya Gemma Clofent

Pastís de pinya

Us proposem un pastís de pinya de la Gemma Clofent molt saborós. Feu una base de melindros o galetes i pose-hi per sobre el puré de pinya i llimona. Decoreu-lo al vostre gust. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

03 Pastís de maduixa i galeta

Pastís de maduixa i galeta Gemma Clofent

Pastís de maduixa i galeta

Aquest pastís és ideal per fer-lo en temps de maduixes, és a dir, ara! Té una part de maduixa i nata i una altra de galeta i caramel. Decoreu-lo al vostre gust. Disfrutareu d'allò més!

Llegiu la recepta completa

04 Pastís de coco, pinya i mascarpone

Pastís de coco, pinya i mascarpone Gemma Clofent

Voleu canviar el cafè de després de dinar per un pastís? Aquesta és la vostra recepta! Prepareu una barreja amb els sobres de cafè, de flam i la nata líquida. Poseu-la a sobre del pa de pessic i ja podeu decorar-lo. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

05 Pastís cremós de xocolata blanca

Pastís cremós de xocolata blanca Gemma Clofent

Pastís cremós de xocolata blanca

Tritureu les galetes i afegiu-hi suc de llimona i formatge cremós. Aconseguiu una crema ben homogènia, poseu-la al motlle i alliseu-la amb una espàtula. I perquè el pastís sigui perfecte, completeu-lo amb magrana i unes quantes figues i maduixots. 

Llegiu la recepta completa

06

Us proposem un pastís cremós de xocolata blanca amb la base de melindros o galetes, el que més preferiu! La gelatina i el licor de cireres donaran un toc molt peculiar a les postres. Decoreu-lo amb unes quantes cireres. Boníssim!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: