Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

8 pastissos sense forn

Postres delicioses que us costaran molt poc

CUINA.CAT

07/05/2020

S'apropa la calor i encendre el forn ens agrada ben poc. Amb aquestes receptes que us proposem no l'haureu d'encendre però triomfareu igual. Us animeu a preparar-les?

01 Pastís de crema i fruites

Pastís de crema i fruites Gemma Clofent

Pastís de crema i fruita

No necessiteu forn ni tampoc gaire temps. Aboqueu l'almívar de préssec sobre la base de pa de pessic i col·loqueu-hi per sobre els kiwis o la fruita que us vingui de gust. Acabeu-lo amb una mica de xocolata desfeta! 

Llegiu la recepta completa

02 Pastís de pinya

Pastís de pinya Gemma Clofent

Pastís de pinya

Us proposem un pastís de pinya de la Gemma Clofent molt saborós. Feu una base de melindros o galetes i pose-hi per sobre el puré de pinya i llimona. Decoreu-lo al vostre gust. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

03 Pastís de maduixa i galeta

Pastís de maduixa i galeta Gemma Clofent

Pastís de maduixa i galeta

Aquest pastís és ideal per fer-lo en temps de maduixes, és a dir, ara! Té una part de maduixa i nata i una altra de galeta i caramel. Decoreu-lo al vostre gust. Disfrutareu d'allò més!

Llegiu la recepta completa

04 Pastís de coco, pinya i mascarpone

Pastís de coco, pinya i mascarpone Gemma Clofent

Voleu canviar el cafè de després de dinar per un pastís? Aquesta és la vostra recepta! Prepareu una barreja amb els sobres de cafè, de flam i la nata líquida. Poseu-la a sobre del pa de pessic i ja podeu decorar-lo. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

05 Pastís cremós de xocolata blanca

Pastís cremós de xocolata blanca Gemma Clofent

Pastís cremós de xocolata blanca

Tritureu les galetes i afegiu-hi suc de llimona i formatge cremós. Aconseguiu una crema ben homogènia, poseu-la al motlle i alliseu-la amb una espàtula. I perquè el pastís sigui perfecte, completeu-lo amb magrana i unes quantes figues i maduixots. 

Llegiu la recepta completa

06

Us proposem un pastís cremós de xocolata blanca amb la base de melindros o galetes, el que més preferiu! La gelatina i el licor de cireres donaran un toc molt peculiar a les postres. Decoreu-lo amb unes quantes cireres. Boníssim!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto