Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Plats amb sobrassada

Convideu la sobrassada a la festa gastronòmica

CUINA.CAT

05/12/2019

Estimada sobrassada, només d'anomenar-te ens ve salivera, per això no podem contentar-nos en només poder-te menjar sobre una torrada de pa. Et volem més present a la nostra gastronomia, perquè hi ha molts plats on fas patxoca i el resultat és una festa gastronòmica! Amb el teu permís, et presentem als lectors del CUINA, perquè et puguin conèixer en tota la teva esplendor.

01 Risotto de sobrassada

Risotto de sobrassada Food Photos / Cristina Rivarola

Risotto de sobrassada

Ni de bolets ni de quatre formatges, de sobrassada! Si d'entrada ja us soprèn, espereu a tastar-lo. Només us avancem que el sofregit es fa amb pastanaga i ceba i que s'acaba amb nous picades i encenalls de parmesà. Aquest formatge deliciós, imprescindible en el risotto, no es podia obviar.

Llegiu la recepta completa 

02 Bacallà confitat amb salsa de sobrassada i mel

Bacallà confitat amb salsa de sobrassada i mel Food Photos / Cristina Rivarola

Bacallà confitat amb salsa de sobrassada i mel

La sobrassada es desfà a foc molt lent amb quatre cullerades de mel, fins que queda en consistència de salsa de tomàquet; posteriorment, amb això i uns pinyons torrats es cobreix el bacallà. I per si no n'hi hagués prou, també s'acompanya d'un puré de bròcoli. Uf, quina gana!

Llegiu la recepta completa

03 Coca de sobrassada

Coca de sobrassada Food Photos / Cristina Rivarola

Coca de sobrassada

Aquesta coca fàcil d'elaborar us pot salvar dels vespres mandrosos en què no tenim ganes de cuinar ni ens ve cap idea al cap. S'elabora amb sobrassada, ceba i uns quants brots verds al gust. Us encantarà!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto