CUINA.CAT
05/12/2019Estimada sobrassada, només d'anomenar-te ens ve salivera, per això no podem contentar-nos en només poder-te menjar sobre una torrada de pa. Et volem més present a la nostra gastronomia, perquè hi ha molts plats on fas patxoca i el resultat és una festa gastronòmica! Amb el teu permís, et presentem als lectors del CUINA, perquè et puguin conèixer en tota la teva esplendor.
Risotto de sobrassada Food Photos / Cristina Rivarola
Ni de bolets ni de quatre formatges, de sobrassada! Si d'entrada ja us soprèn, espereu a tastar-lo. Només us avancem que el sofregit es fa amb pastanaga i ceba i que s'acaba amb nous picades i encenalls de parmesà. Aquest formatge deliciós, imprescindible en el risotto, no es podia obviar.
Bacallà confitat amb salsa de sobrassada i mel Food Photos / Cristina Rivarola
La sobrassada es desfà a foc molt lent amb quatre cullerades de mel, fins que queda en consistència de salsa de tomàquet; posteriorment, amb això i uns pinyons torrats es cobreix el bacallà. I per si no n'hi hagués prou, també s'acompanya d'un puré de bròcoli. Uf, quina gana!
Coca de sobrassada Food Photos / Cristina Rivarola
Aquesta coca fàcil d'elaborar us pot salvar dels vespres mandrosos en què no tenim ganes de cuinar ni ens ve cap idea al cap. S'elabora amb sobrassada, ceba i uns quants brots verds al gust. Us encantarà!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: