CUINA.CAT
05/01/2021Arribem amb receptes que no deixaran indiferent a ningú, us ajudaran a compensar els excessos dels àpats de Nadal i us permetran començar el 2021 amb la màxima sort i esplendor a taula. Perquè tots tinguem un bon any!
'Onigirazu' de tàrtar de salmó Becky Lawton
Una autèntica delícia de la cuina nipona. Un plat que us portarà una mica de feina al principi, però que els més experts en 'sushi' segur que dominareu a la perfecció. Arròs i salmó, una combinació ideal per compensar els excessos del Nadal.
'Rigatoni' amb sípia i trompetes de la mort Becky Lawton
Plat de pasta per als amants de la cuina sofisticada. Uns 'rigatonis' combinats amb sípia i unes trompetes de la mort. Aprofitant la tinta de la sípia, per donar aquest color negre i sabor deliciós al plat. Una recepta fàcil i genial.
Tronc de rap rostit amb llongos i patates violeta
I ara una deliciosa recepta, al forn, de rap amb una base de puré de patates violeta i uns llongos o espardenyes de mar saltades a la paella, on també daurareu el rap. Un plat que queda espectacular amb el toc de forn abans de muntar-lo.
Milfulls de bacallà i patata amb vinagreta de vinagre balsàmic i cítrics
Després dels tradicionals àpats de festes, plens de carn, excessos de greix i, també, de dolços, què hi pot haver millor que receptes de peix per fer bondat? Bon plat de bacallà i patata al forn, amb una vinagreta feta amb pells de cítrics, oli i vinagre balsàmic. Què? Ganes de tastar-lo, no?
Tronc de lluç farcit de llagostins i ceps
Quin senyor plat, per començar el 2021 amb un somriure. Acompanyat de salsa romesco, un lluç farcit de ceps i llagostins deliciós.
Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronella Becky Lawton
Més peix com el llenguado, cuinat al vapor amb escopinyes, espinacs ‒que els podeu usar per a tot‒ i poma. Tot plegat, acompanyat d'una emulsió feta amb branques de citronella, gingebre i llima per donar un gust més fort i àcid a aquest magnífic plat.
Filet de gall dindi amb herbes provençals Becky Lawton
I com que no tot ha de ser peix, una recepta de gall dindi deliciosa que també us ajudarà a encetar el 2021 d'una manera idíl·lica. Acompanyat d'herbes provençals, patates, pebre negre i moscatell per donar-li un sabor exclusiu.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.