Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Receptes per començar bé l'any 2021

Plats sofisticats i altres de lleugers per començar el 2021 de la millor manera possible

CUINA.CAT

05/01/2021

Arribem amb receptes que no deixaran indiferent a ningú, us ajudaran a compensar els excessos dels àpats de Nadal i us permetran començar el 2021 amb la màxima sort i esplendor a taula. Perquè tots tinguem un bon any!

01 'Onigirazu' de tàrtar de salmó

'Onigirazu' de tàrtar de salmó Becky Lawton

'Onigirazu' de tàrtar de salmó

Una autèntica delícia de la cuina nipona. Un plat que us portarà una mica de feina al principi, però que els més experts en 'sushi' segur que dominareu a la perfecció. Arròs i salmó, una combinació ideal per compensar els excessos del Nadal.

02 'Rigatoni' amb sípia i trompetes de la mort

'Rigatoni' amb sípia i trompetes de la mort Becky Lawton

'Rigatoni' amb sípia i trompetes de la mort

Plat de pasta per als amants de la cuina sofisticada. Uns 'rigatonis' combinats amb sípia i unes trompetes de la mort. Aprofitant la tinta de la sípia, per donar aquest color negre i sabor deliciós al plat. Una recepta fàcil i genial.

03 Tronc de rap rostit amb llongos i patates violeta

Tronc de rap rostit amb llongos i patates violeta

Tronc de rap rostit amb llongos i patates violeta

I ara una deliciosa recepta, al forn, de rap amb una base de puré de patates violeta i uns llongos o espardenyes de mar saltades a la paella, on també daurareu el rap. Un plat que queda espectacular amb el toc de forn abans de muntar-lo.

04 Milfulls de bacallà i patata amb vinagreta de vinagre balsàmic i cítrics

Milfulls de bacallà i patata amb vinagreta de vinagre balsàmic i cítrics

Milfulls de bacallà i patata amb vinagreta de vinagre balsàmic i cítrics

Després dels tradicionals àpats de festes, plens de carn, excessos de greix i, també, de dolços, què hi pot haver millor que receptes de peix per fer bondat? Bon plat de bacallà i patata al forn, amb una vinagreta feta amb pells de cítrics, oli i vinagre balsàmic. Què? Ganes de tastar-lo, no?

05 Tronc de lluç farcit de llagostins i ceps

Tronc de lluç farcit de llagostins i ceps

Tronc de lluç farcit de llagostins i ceps

Quin senyor plat, per començar el 2021 amb un somriure. Acompanyat de salsa romesco, un lluç farcit de ceps i llagostins deliciós.

06 Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronella

Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronella Becky Lawton

Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronella

Més peix com el llenguado, cuinat al vapor amb escopinyes, espinacs ‒que els podeu usar per a tot‒ i poma. Tot plegat, acompanyat d'una emulsió feta amb branques de citronella, gingebre i llima per donar un gust més fort i àcid a aquest magnífic plat.

07 Filet de gall dindi amb herbes provençals

Filet de gall dindi amb herbes provençals Becky Lawton

Filet de gall dindi amb herbes provençals

I com que no tot ha de ser peix, una recepta de gall dindi deliciosa que també us ajudarà a encetar el 2021 d'una manera idíl·lica. Acompanyat d'herbes provençals, patates, pebre negre i moscatell per donar-li un sabor exclusiu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: