Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Receptes espectaculars amb espinacs

Els espinacs són una de les verdures d'hivern juntament amb les bledes, el bròquil i la coliflor

CUINA.CAT

16/11/2020

Quan arriba el fred, la nevera de casa s'omple d'espinacs. Aquesta verdura d'hivern és coneguda pel seu alt contingut en vitamines ‒A, C, K i les del grup B‒, a més d'aigua, fibra i minerals ‒ferro, potassi, magnesi i fòsfor, entre d'altres. Un aliment amb propietats anticancerígenes, ja que també és ric en antioxidants com la clorofil·la, amb propietats diürètiques i amb enzims que ajuden a combatre la fatiga. Un aliment indispensable de la dieta mediterrània. Et proposem unes quantes receptes diferents que demostren que, encara que siguin boníssims, hi ha vida més enllà dels espinacs a la catalana. 

01 Minipizza d'albergínia, tomàquet i espinacs

Minipizza d'albergínia, tomàquet i espinacs AJJ Estudi

Minipizza d'albergínia, tomàquet i espinacs

Albergínies grosses per fer la massa i espinacs saltats amb tomàquet, formatge gratinat i unes fulles d'alfàbrega per al farciment. Ja ho veieu: no cal pa ni massa per fer una bona pizza; amb unes quantes verdures, en teniu prou.

02 Braç d'espinacs, salmó i formatge

Braç d'espinacs, salmó i formatge

Braç d'espinacs, salmó i formatge

Un entrant ben fresc i diferent a partir d'espinacs muntats amb ous i nata líquida per tal de formar una pasta sobre la qual podeu crear aquests magnífics rotllets de salmó. Un plat saludable i deliciós.

03 Lasanya de tofu i espinacs

Lasanya de tofu i espinacs Becky Lawton

Lasanya de tofu i espinacs

Amb l'auge del veganisme i el vegetarianisme, el tofu s'ha fet un lloc a les nostres cuines. Un aliment polivalent que aquí ens serveix per, juntament amb els espinacs, cuinar una lasanya completament vegetal. Hi podeu afegir tomàquet i formatge (vegà o no) per condimentar i donar una mica de color a aquesta magnífica lasanya. 

04 Saltat d'espinacs

Saltat d'espinacs Becky Lawton

Saltat d'espinacs

Un saltat ben gustós fet amb quinoa, cigrons, espinacs, carbassó, carbassa, tomàquets i ceba, entre d'altres. Un plat d'allò més bo i amic de tots aquells amants de la verdura i, fins i tot, dels que no ho són massa. Perquè pocs plats més nutritius i poc calòrics trobarem al món. És ideal per a un sopar lleuger.

05 Canelons d'espinacs

Canelons d'espinacs

Canelons d'espinacs

Una nova manera de fer canelons, fets amb una massa d'espinacs i alvocat i acompanyats de tomàquet i ceba caramel·litzada. Us atreviu a preparar-los?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

06 Perdiu en escabetx suau, ceps i espinacs

Perdiu en escabetx suau, ceps i espinacs

Perdiu en escabetx suau, ceps i espinacs

Perdiu en escabetx farcida amb papada de porc cuita i cansalada, i amb uns brots d'espinacs per condimentar. Perquè les podem coure, saltar, però també menjar crues. 

07 Batut de poma, espinacs, kiwi i plàtan

Batut de poma, espinacs, kiwi i plàtan

Batut de poma, espinacs, kiwi i plàtan

Acabem amb unes postres que també ens serveixen per esmorzar o berenar: un batut. Un batut de fruites i verdures triturades, com, per exemple, poma, espinacs, kiwi i plàtan. Refrescant i carregat de vitamines.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 245

NADAL KM 0. PASSAREM LES FESTES MÉS A PROP QUE MAI!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Eric Ortuño

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto