Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Receptes lleugeres ideals per sopar

Seleccionem plats lleugers ideals per sopar

CUINA.CAT

21/11/2024

Encara que ens agradi fer-ho, no hi ha res pitjor per al cos i per al son que menjar-nos una bona pizza, unes croquetes amb patates fregides o una favada abans d'anar a dormir ‒si volem dormir, és clar. Per això us proposem un bon grapat de sopars senzills ‒nutritius, però suaus‒ per sopar amb moderació i aportar al cos tots els nutrients necessaris sense passar-nos. 

01 'Poke' hawaià

'Poke' hawaià

'Poke' hawaià

Plat únic i molt complet de cara a un sopar saludable, i fet en poca estona. Daus de tonyina, una mica d'arròs i, pel que fa a la resta, fruites, algues i verdures variades al vostre gust. Al cap i a la fi, tampoc no és una recepta tancada, així que hi podeu posar alvocat, però també poma, alga wakame o espinacs, ceba o pastanaga a tires... 

02 Panets farcits de salmó i formatge

Panets farcits de salmó i formatge

Panets farcits de salmó fumat i formatge

Uns panets fàcils de preparar als quals afegireu a l'interior el salmó fumat i marinat amb suc de taronja perquè tingui més gust. Un cop farcit l'interior dels panets amb el salmó, guarniu-los amb una mica de formatge per sobre i, amb dos minuts al forn, tindreu uns panets cruixents i el formatge gratinat. Una recepta fàcil i bona.

03 Barreja de bolets, verdura i fruita

Barreja de bolets, verdura i fruita Becky Lawton

Barreja de bolets, verdura i fruita

Un plat molt senzill de cuinar. Favetes, pèsols i espinacs, juntament amb diferents fruites i bolets que podeu triar i barrejar com vulgueu. És un plat apte per a totes les èpoques de l'any i que podeu anar variant segons les fruites i verdures de temporada. Una minestra millorada!  

04 Crema de verdures d'hivern

Crema de verdures d'hivern

Crema de verdures d'hivern

I una altra manera magnífica de sopar. Un plat calent, nutritiu ‒i gairebé únic, si ho desitgeu‒ és una bona crema com el puré de verdures d'hivern que us proposem. Carbassa, ceba, porro... La patata també ajuda que tingui més gust i consistència.

05 Crema de pèsols i espàrrecs silvestres

Crema de pèsols i espàrrecs silvestres Anna Garcia Frigola

Crema de pèsols i espàrrecs silvestres

De cremes, en podeu fer moltes, com aquesta magnífica recepta amb pèsols i espàrrecs. Vitamines, minerals i pocs greixos i carbohidrats. Sensacional.

06 Carbassó farcit de txangurro de bou de mar i bacallà

Carbassó farcit de txangurro de bou de mar i bacallà

Carbassó farcit de txangurro de bou de mar i bacallà

Una verdura hidratant i rica en vitamina C, com és el carbassó, amb un farcit de carn de bou de mar en un àpat senzillet i que conté tot el que necessiteu per anar a dormir sense atipar-vos massa.

07 Puré cremós de moniatos i carbassa amb rossinyols

Puré cremós de moniatos i carbassa amb rossinyols Becky Lawton

Puré cremós de moniatos i carbassa amb rossinyols

Si opteu per sopar proteïna ‒gran opció, per cert‒, us recomanem aquest plat: rogers a la planxa i puré de moniato i carbassa. Tot, acompanyat d'uns quants rossinyols. No us enganyarem: l'elaboració és lenta, però val la pena. Nyam! 

08 Tataki de tonyina a la provençal

Tataki de tonyina a la provençal Becky Lawton

Tataki de tonyina a la provençal

Acabem amb una altra opció de proteïna per sopar: tataki de tonyina a la provençal. Un plat fresc, lleuger i fàcil de fer. Què més es pot demanar?

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: