Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu la quinoa, poseu-la en un colador, sota l’aixeta, i netegeu-la bé fins que l’aigua no surti tèrbola. Poseu-la en un cassó, amb el triple de volum en aigua, i coeu-la 13 min. Passat el temps, haurà absorbit el líquid. Finalment, deixeu-la reposar uns minuts.
  2. Mentre cou, feu les patates: poseu-les posem en un bol amb un tall superficial a cada banda, tapeu-les amb film i poseu-les posem al microones 9 min, fins que siguin cuites. També les podríeu fer al foc amb aigua.
  3. Comenceu a preparar l’ají: remulleu la soja texturitzada en aigua calenta, perquè s’hidrati, 10 min. Passat el temps, escorreu-la, pressionant-la amb una cullera perquè deixi anar l’aigua que hagi absorbit.
  4. A banda, en una cassola baixa, poseu-hi unes cullerades d’oli d’oliva. Talleu els alls i la ceba, a trossos petits, i poseu-los a la cassola fins que siguin daurats (amb uns 5 min serà suficient). Saleu-ho al gust i aboqueu-hi la soja texturitzada ja escorreguda. Remeneu-ho.
  5. En el vas de la batedora, poseu-hi posem les torrades de pa o els crackers, la cúrcuma en pols, la pasta d’ají i el kèfir o el iogurt. També una mica de llet i sal. Tritureu-ho tot bé, fins aconseguir una salsa lleugera i homogènia, que posareu sobre la cassola amb la resta d’ingredients.
  6. Deixeu-ho coure tot junt 3 min aproximadament, i apagueu el foc.
  7. Per muntar el plat, talleu les patates a rodanxes i poseu en una banda del plat, regueu-ho per sobre amb l’ají, i acompanyeu-ho amb la quinoa cuita.
  8. Decoreu-ho amb fulles verdes de julivert o coriandre, unes nous trossejades i parmesà ratllat. També hi podem posar la meitat d’un ou dur per plat, que estarà cuit durant 6 min exactes i remullat en aigua en gel per parar la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto