Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu la quinoa, poseu-la en un colador, sota l’aixeta, i netegeu-la bé fins que l’aigua no surti tèrbola. Poseu-la en un cassó, amb el triple de volum en aigua, i coeu-la 13 minuts. Passat el temps, haurà absorbit el líquid. Finalment, deixeu-la reposar uns minuts.
  2. Mentre cou, feu les patates: Poseu-les posem en un bol amb un tall superficial a cada banda, tapeu-les amb film i poseu-les posem al microones 9 minuts, fins que siguin cuites. També les podríeu fer al foc amb aigua.
  3. Comenceu a preparar l’ají: remulleu la soja texturitzada en aigua calenta, perquè s’hidrati, 10 minuts. Passat el temps, escorreu-la, pressionant-la amb una cullera perquè deixi anar l’aigua que hagi absorbit.
  4. A banda, en una cassola baixa, poseu-hi unes cullerades d’oli d’oliva. Talleu els alls i la ceba, a trossos petits, i poseu-los a la cassola fins que siguin daurats (amb uns 5 minuts serà suficient). Saleu-ho al gust i aboqueu-hi la soja texturitzada ja escorreguda. Remeneu-ho.
  5. En el vas de la batedora, poseu-hi posem les torrades de pa, la cúrcuma en pols, la pasta d’ají i el kèfir o el iogurt. També una mica de llet i sal. Tritureu-ho tot bé, fins aconseguir una salsa lleugera i homogènia, que posareu sobre la cassola amb la resta d’ingredients.
  6. Deixeu-ho coure tot junt 3 minuts aproximadament, i apagueu el foc.
  7. Per muntar el plat, talleu les patates a rodanxes i poseu en una banda del plat, regueu-ho per sobre amb l’ají, i acompanyeu-ho amb la quinoa cuita.
  8. Decoreu-ho amb fulles verdes de julivert o coriandre, unes nous trossejades i parmesà ratllat. També hi podem posar la meitat d’un ou dur per plat, que estarà cuit durant 6 minuts exactes i remullat en aigua en gel per parar la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto