Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu la quinoa, poseu-la en un colador, sota l’aixeta, i netegeu-la bé fins que l’aigua no surti tèrbola. Poseu-la en un cassó, amb el triple de volum en aigua, i coeu-la 13 minuts. Passat el temps, haurà absorbit el líquid. Finalment, deixeu-la reposar uns minuts.
  2. Mentre cou, feu les patates: Poseu-les posem en un bol amb un tall superficial a cada banda, tapeu-les amb film i poseu-les posem al microones 9 minuts, fins que siguin cuites. També les podríeu fer al foc amb aigua.
  3. Comenceu a preparar l’ají: remulleu la soja texturitzada en aigua calenta, perquè s’hidrati, 10 minuts. Passat el temps, escorreu-la, pressionant-la amb una cullera perquè deixi anar l’aigua que hagi absorbit.
  4. A banda, en una cassola baixa, poseu-hi unes cullerades d’oli d’oliva. Talleu els alls i la ceba, a trossos petits, i poseu-los a la cassola fins que siguin daurats (amb uns 5 minuts serà suficient). Saleu-ho al gust i aboqueu-hi la soja texturitzada ja escorreguda. Remeneu-ho.
  5. En el vas de la batedora, poseu-hi posem les torrades de pa, la cúrcuma en pols, la pasta d’ají i el kèfir o el iogurt. També una mica de llet i sal. Tritureu-ho tot bé, fins aconseguir una salsa lleugera i homogènia, que posareu sobre la cassola amb la resta d’ingredients.
  6. Deixeu-ho coure tot junt 3 minuts aproximadament, i apagueu el foc.
  7. Per muntar el plat, talleu les patates a rodanxes i poseu en una banda del plat, regueu-ho per sobre amb l’ají, i acompanyeu-ho amb la quinoa cuita.
  8. Decoreu-ho amb fulles verdes de julivert o coriandre, unes nous trossejades i parmesà ratllat. També hi podem posar la meitat d’un ou dur per plat, que estarà cuit durant 6 minuts exactes i remullat en aigua en gel per parar la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto