Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la vinagreta: fregueu l’all pel bol on fareu la vinagreta. Barregeu tots els ingredients i deixeu-los madurar. 
  2. Torreu el pa i unteu-lo amb una fina capa de codonyat. Afegiu-hi el formatge tallat a làmines d’1 cm de gruix. 
  3. Escalfeu-ho al forn, o bé al grill, 1 min. Afegiu-hi per damunt la ruca i la poma tallada a daus petits. Amaniu-ho amb la salsa vinagreta de pinyons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto