Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la vinagreta: fregueu l’all pel bol on fareu la vinagreta. Barregeu tots els ingredients i deixeu-los madurar. 
  2. Torreu el pa i unteu-lo amb una fina capa de codonyat. Afegiu-hi el formatge tallat a làmines d’1 cm de gruix. 
  3. Escalfeu-ho al forn, o bé al grill, 1 min. Afegiu-hi per damunt la ruca i la poma tallada a daus petits. Amaniu-ho amb la salsa vinagreta de pinyons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: