Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure les llenties en l’aigua, a foc suau, 20-25 min, saleu-les al final de la cocció. Coleu-les i refresqueu-les.
  2. Peleu la ceba i talleu-la en juliana.
  3. Renteu els tomàquets i trossegeu-los.
  4. Renteu els pebrots, elimineu-ne les llavors i la membrana blanca interior, i talleu-los a dauets.
  5. Barregeu les llenties amb totes les verdures i amaniu-ho amb sal, pebre negre, vinagre de xerès, suc de llimona i oli d’oliva. Afegiu-hi unes fulles de julivert picat i els germinats de porro.
  6. Barregeu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: