Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu la quinoa: poseu-la en un colador i poseu-la sota l’aixeta 2 min.
  2. Escalfeu la llet de coco amb aigua, un grapadet de sal i la quinoa. Quan comenci a bullir, tapeu el cassó i abaixeu el foc, deixeu que cogui 15 min.
  3. Apagueu el foc i deixeu que reposi 5 min, tapat. Deixeu-ho refredar.
  4. Saleu el pit de pollastre i poseu-los en una paella tapada, a foc mitjà, 3 min per costat. Afegiu-hi el suc de mitja llimona i deixeu-ho 1 min més per costat. Deixeu que es refredi a la mateixa paella, tapat.
  5. Talleu el cogombre a làmines molt fines amb una mandolina o amb un pelador.
  6. Peleu i talleu el mango a trossets. 
  7. Renteu i assequeu les branquetes de coriandre, i piqueu-les molt fines.
  8. Quan la quinoa s’hagi refredat, afegiu-hi dues cullerades de suc de llima, el cogombre, el mango i el coriandre, i barregeu-ho bé.
  9. Talleu el pit a medallons molt fins i serviu-los sobre l’amanida de mango i coriandre. Afegiu-hi la salsa de llimona que haurà quedat a la paella i ratlladura de llima per sobre de la carn. Serviu-la freda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17-19 gen

Fira de l'Oli i les Garrigues 2020

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 56 anys, s’hi celebra la...

19 gen

Fira del Fesol 2020

A Catalunya, per Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Cuina de mercat amb productes de temporada 2020

Els dilluns, de 9.30 a 11.15 h, podreu gaudir de tallers de cuina amb productes de temporada de la mà d'Escola...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto