Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu la quinoa: poseu-la en un colador i poseu-la sota l’aixeta 2 min.
  2. Escalfeu la llet de coco amb aigua, un grapadet de sal i la quinoa. Quan comenci a bullir, tapeu el cassó i abaixeu el foc, deixeu que cogui 15 min.
  3. Apagueu el foc i deixeu que reposi 5 min, tapat. Deixeu-ho refredar.
  4. Saleu el pit de pollastre i poseu-los en una paella tapada, a foc mitjà, 3 min per costat. Afegiu-hi el suc de mitja llimona i deixeu-ho 1 min més per costat. Deixeu que es refredi a la mateixa paella, tapat.
  5. Talleu el cogombre a làmines molt fines amb una mandolina o amb un pelador.
  6. Peleu i talleu el mango a trossets. 
  7. Renteu i assequeu les branquetes de coriandre, i piqueu-les molt fines.
  8. Quan la quinoa s’hagi refredat, afegiu-hi dues cullerades de suc de llima, el cogombre, el mango i el coriandre, i barregeu-ho bé.
  9. Talleu el pit a medallons molt fins i serviu-los sobre l’amanida de mango i coriandre. Afegiu-hi la salsa de llimona que haurà quedat a la paella i ratlladura de llima per sobre de la carn. Serviu-la freda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto