Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les cuixes d'ànec en una safata de forn amb oli, sal i pebre. A continuació, poseu-les al forn 30 min a foc mitjà. Afegiu-hi el licor, les taronges i les peres pelades senceres. Deixeu-ho confitar 15 min i afegiu-hi el suc de taronja. Abaixeu el foc per coure-ho 1 h més.
  2. A part, en una cassola, coeu les maduixes i els albercocs amb una mica de vi dolç fins que redueixi a la meitat.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: