Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu l’ànec a trossos regulars i poseu-lo a enrossir en una cassola. Quan sigui ben ros, traieu-lo i reserveu-lo. A la mateixa cassola, feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet, trinxat i sense pela ni grana. 
  2. Quan el sofregit ja estigui fet, afegiu-hi una mica d’aigua per desfer-lo. Seguidament, poseu-hi l’ànec i cobriu-lo gairebé tot amb el brou que haureu fet prèviament. Rectifiqueu-ho de sal i manteniu la cassola tapada perquè faci xup-xup. Tot plegat ha de coure una bona estona, fins que l’ànec estigui tou. 
  3. En un morter, feu una picada amb all, julivert, ametlles torrades i un fetge de pollastre prèviament fregit. Afegiu-hi una mica de suc i tireu-ho a la cassola 10 min abans de posar-hi els salsifís. 
  4. Feu els salsifís: netegeu-los i bulliu-los amb aigua i sal. Quan siguin gairebé cuits, traieu-los, escorreu-los bé, enfarineu-los i fregiu-los. Afegiu-los a la cassola i deixeu que tot plegat faci xup-xup 10 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: