Preparació
- Trossegeu i desfeu la xocolata al bany maria però fora del foc, perquè no perdi brillantor. Afegiu-hi la mantega i reserveu-ho calent.
- Munteu les clares d’ou a punt de neu; al final, afegiu-hi el llevat en pols i reserveu-ho en fred.
- Bateu els rovells d’ou amb el sucre, fins que quedin cremosos, i afegiu-hi, molt a poc a poc, l’ametlla mòlta, la Maizena, tres grans de pebre rosa picats i la xocolata desfeta amb mantega.
- Incorporeu, a poc a poc, les clares a punt de neu a la resta de la preparació (és millor fer-ho amb varetes, per donar més aire a la massa).
- Esteneu-ho en un motlle rectangular i feu-ho coure 30 min, a 170 ºC. Ha de quedar humit per dins.
- Desemmotlleu-ho a temperatura ambient i talleu-ho en forma d’arbre; cobriu-ho amb xocolata desfeta i acabeu-ho amb uns quants grans de pebre rosa.