Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trossegeu i desfeu la xocolata al bany maria però fora del foc, perquè no perdi brillantor. Afegiu-hi la mantega i reserveu-ho calent.
  2. Munteu les clares d’ou a punt de neu; al final, afegiu-hi el llevat en pols i reserveu-ho en fred.
  3. Bateu els rovells d’ou amb el sucre, fins que quedin cremosos, i afegiu-hi, molt a poc a poc, l’ametlla mòlta, la Maizena, tres grans de pebre rosa picats i la xocolata desfeta amb mantega.
  4. Incorporeu, a poc a poc, les clares a punt de neu a la resta de la preparació (és millor fer-ho amb varetes, per donar més aire a la massa).
  5. Esteneu-ho en un motlle rectangular i feu-ho coure 30 min, a 170 ºC. Ha de quedar humit per dins.
  6. Desemmotlleu-ho a temperatura ambient i talleu-ho en forma d’arbre; cobriu-ho amb xocolata desfeta i acabeu-ho amb uns quants grans de pebre rosa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: