Troba la teva recepta

Amb aquest plat, el restaurant Spoonik participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1.  Per a la massa: poseu la meitat de la farina i la sal en un espai prou ampli per treballar la massa, barregeu-ho una mica i espereu 5 min perquè s'hidrati. Pasteu-ho i aneu-hi incorporant la resta de l'aigua, a poc a poc. Vigileu que la massa no quedi molt aigualida. Sabreu que està al seu punt quan deixi d'enganxar-se a les mans. Rectifiqueu-ne el punt de sal. Coeu-les al carbó o a la planxa, i aneu-les girant fins que agafin color.
  2.  Per al farciment: poseu tota la carn submergida en aigua al foc. Aneu desgreixant el brou. Deixeu-la coure fins que la carn es pugui desfer fàcilment sola. 
  3. Deixeu-la temperar en el propi brou. Desfeu la carn i reserveu-la.
  4. Talleu la ceba i l'all a la brunesa i sofregiu-ho. Feu el mateix amb la pastanaga i l'api.
  5. Talleu els pebrots en bastons i afegiu-los al sofregit. Afegiu-hi el vi blanc i el brou de la cocció.
  6. Afegiu-hi el llorer, l'orenga, la paprika, la sal i el pebre. Un cop reduït, afegiu-hi tomàquet triturat. Un cop llest, afegiu-hi el coriandre i el julivert. 
  7. Deixeu-ho temperar i barregeu-ho amb la carn. Farciu la massa amb la carn. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 gen

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

17 gen

Taller per escalfar-nos Nou! 2020

El divendres 17 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es durà a terme al Centre Cívic Sagrada Família un...

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17-19 gen

Fira de l'Oli i les Garrigues 2020

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 56 anys, s’hi celebra la...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto