Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al fumet de llamàntol: ofegueu les verdures amb una mica d’oli i reserveu-les. 
  2. Daureu el cap de llamàntol en una olla (reserveu-ne la cua i les pinces per a més endavant) i desglaceu-ho amb una mica de vi blanc. Afegiu-hi les verdures ofegades, el fumet de marisc i un trosset de pela de taronja, i deixeu-ho reduir fins a 1,2 l, aproximadament. 
  3. Apagueu el foc i deixeu-ho reposar 2 h. Torneu a escalfar el fumet i passeu-lo pel colador xinès.
  4. Per a l’arròs: salteu el llamàntol i els espàrrecs amb un raig d’oli d’oliva en una paella i reserveu-ho. Poseu-hi oli d’oliva i nacreu l’arròs. Afegiu-hi el sofregit i la barreja de pebre i colorant, el tomàquet i l’all. Barregeu-ho bé.
  5. Flamegeu-ho amb el brandi i mulleu-ho amb el fumet, calent. Afegiu-hi la nou de mantega i la ginebra i dissoleu-la al brou. 
  6. Coeu-ho 6 min a foc fort, vigilant que no s’enganxi, sacsejant la paella. Els 6 min següents, abaixeu el foc al mínim. Incorporeu-hi el llamàntol i els espàrrecs i coeu-ho els últims 3 min a foc fort.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: