Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: barregeu la farina i el sucre. Incorporeu-hi la mantega pomada. Incorporeu-hi l'aigua i barregeu-ho, just fins que es formi una massa homogènia. Filmeu la massa i reserveu-la una estona a la nevera.
  2. Amb un corró, estireu la massa entre dos papers de forn. Col·loqueu-la en un motlle de parets baixes, punxeu-la i congeleu-la. Coeu-la directament congelada, uns 10 min, a 190 ºC, amb un pes a dins (cigrons crus) per evitar que s'infli. Traieu-ne el pes i coeu-la 5 min més.
  3. Per al farciment: esteneu la melmelada de gerds per sobre de la base.
  4. Barregeu la mantega pomada amb el sucre. Incorporeu-hi l'ou, l'ametlla en pols i l'extracte d'ametlla. Aboqueu-ho sobre la melmelada. Repartiu-hi per sobre l'ametlla laminada i coeu-ho al forn, a 180 ºC, fins que sigui daurat, 25 min.
  5. Per al glacejat: barregeu el sucre en pols i l'aigua.
  6. Acabeu el pastís amb uns fils de glaça per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto