Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Peleu les pomes i el mango, i talleu-los a daus. Poseu-los a la batedora i cobriu-ho amb l'aigua freda.

Afegiu-hi la resta d'ingredients i tritureu-los a potència màxima fins aconseguir una textura molt fina. El batut no ha d'escalfar-se en excés durant aquest procés, en cas contrari perdria el color inicial i es posaria gris.

Refredeu-ho bé a la nevera i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: