Troba la teva recepta

Preparació

  1. Dissoleu el llevat en la llet tèbia amb l’ajuda d’una batedora, i reserveu-ho.
  2. Barregeu els 75 g de mantega pomada amb els ous i el sucre, incorporeu-hi la llet amb el llevat i afegiu-hi la farina tamisada, a poc a poc, sense deixar-ho de batre.
  3. Afegiu-hi una mica de sal.
  4. Deixeu reposar la massa 30 min i estireu-la sobre una taula, formant una capa de 0,5 cm.
  5. Talleu les berlines i deixeu-les fermentar 1 h, a temperatura ambient.
  6. Fregiu-les a foc lent, assequeu-les i deixeu-les refredar.
  7. Barregeu la xocolata amb els 200 g de mantega, foneu-ho al bany maria i banyeu-hi les berlines. Deixeu-les refredar abans de servir-les.

Més receptes amb Xocolata

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto