Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al bescuit: en un bol barregeu el sucre, la mantega i els rovells d’ou amb les varetes elèctriques del túrmix. Afegiu-hi la ratlladura de llimona, la farina amb el llevat tamisats i barregeu-ho bé. A part, munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les a la mescla amb suavitat, vigilant que no s’abaixin. Aboqueu la mescla dins el motlle i coeu-ho al forn durant 50 min  a 160 ºC.
  2. Deixeu-ho refredar, talleu-ho en tres parts iguals i escampeu una mica de melmelada entre capa i capa. Reserveu-ho.
  3. Per a la glaça: hidrateu la gelatina en aigua freda.
  4. En una cassó, poseu a bullir l’aigua, el sucre i la nata. Quan bulli, aparteu-ho del foc, afegiu-hi el cacau amarg i remeneu-ho bé.
  5. Homogeneïtzeu la barreja amb un turmix a baixa velocitat evitant que entri aire a la mescla.
  6. Escorreu la gelatina i dissoleu-la en la barreja anterior. Coleu la glaça, deixeu-la refredar i reserveu-la a la nevera un mínim de 6 h.
  7. En el moment de fer servir, escalfeu la glaça al microones a baixa potència fins a una temperatura d’uns 40 ºC. Aboqueu-la per sobre la superfície i reserveu el pastís a la nevera fins el moment de servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: