Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els tomàquets, els xilis, la ceba (partida en quatre parts), els grans d'all i el llorer a bullir en una olla mitjana amb poca aigua, aproximadament uns 15 min.
  2. Una vegada bullit, retireu-ho del foc i tritureu-ho tot amb l'ajuda d'una batedora. Afegiu-hi l'orenga, el vinagre i el comino, barregeu-ho bé i coleu-ho tot amb l'ajuda d'un colador.
  3. Renteu la carn i trossegeu-la en trossos petits. Salpebreu-la i poseu-la en una olla gran. Afegiu-hi la salsa i deixeu-ho reposar, sense encendre el foc, 2 h.
  4. Passades les 2 h, afegiu aigua a l'olla, fins a arribar a l'altura de la carn i poseu-la a foc mitjà durant 2 h més. Quan la carn estigui tendra, retireu-la del foc i serviu-la.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: