Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu el moniato al forn a 180 ºC, 30 min, fins que estigui tendre. Deixeu-lo refredar, peleu-lo i talleu-lo a dauets.
  2. Coeu les llenties en aigua al punt de sal fins que estiguin tendres, 25 min. Escorreu-les i reserveu-les.
  3. Coeu l'arròs gessamí en aigua al punt de sal durant 10 min, escorreu-lo i deixeu-lo reposar tapat amb un drap.
  4. Piqueu el cibulet i espremeu el suc de la llima, barregeu-los amb el iogurt natural i afineu-ne el punt de sal.
  5. Renteu la kale i separeu les fulles de la tija.
  6. Renteu la col llombarda i talleu-la a la juliana.
  7. Renteu els xiitakes, talleu-los a làmines i salteu-los ràpidament en oli d'oliva ben calent; saleu-los.
  8. Peleu el pebrot escalivat i talleu-lo a tires fines.
  9. Barregeu les llenties i l'arròs i repartiu-ho en quatre bols. Afegiu-hi els daus de moniato, el pebrot, la kale, els xiitakes i la col llombarda, formant grupets, i acabeu-ho amb la salsa de iogurt i les llavors de sèsam escampades per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: