Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un cassó al bany maria, desfeu la xocolata amb la mantega i barregeu-ho amb unes varetes de cuina. Un cop ben barrejat i fos, deixeu que es refredi lleugerament.
  2. En un bol, bateu els ous amb els rovells fins que muntin, de manera que tripliquin el volum inicial. Afegiu-hi la farina tamisada amb l’ajuda d’una espàtula, i incorporeu-hi la xocolata, fosa i temperada. Barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar 2 h.
  3. Folreu motlles metàl·lics petits amb paper de forn i ompliu-los amb la mousse de xocolata. Enforneu-los a 190 ºC, 5-6 min, fins que els coulants quallin per la part exterior. Serviu-los acabats de sortir del forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto