Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó al bany maria, desfeu la xocolata amb la mantega i barregeu-ho amb unes varetes de cuina. Un cop ben barrejat i fos, deixeu que es refredi lleugerament.
  2. En un bol, bateu els ous amb els rovells fins que muntin, de manera que tripliquin el volum inicial. Afegiu-hi la farina tamisada amb l’ajuda d’una espàtula, i incorporeu-hi la xocolata, fosa i temperada. Barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar 2 h.
  3. Folreu motlles metàl·lics petits amb paper de forn i ompliu-los amb la mousse de xocolata. Enforneu-los a 190 ºC, 5-6 min, fins que els coulants quallin per la part exterior. Serviu-los acabats de sortir del forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: