Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al babà: desfeu el llevat amb una mica de llet tèbia. Barregeu la farina, la resta de llet i el sucre. Pasteu-ho fins que aconseguiu una massa compacta. Incorporeu-hi els ous, el llevat i la mantega a daus, per aconseguir elasticitat. Pasteu-ho fins que sigui uniforme. 
  2. Feu boles amb la massa de 50 g, aproximadament, i disposeu-les dins de motlles cilíndrics d'uns 5 cm de diàmetre per 4 de fondària. Deixeu-ho reposar tota la nit a la nevera, tapat amb un drap humit, i l'endemà feu-ho coure al forn 18 min a 170 ºC. Reserveu-ho. 
  3. Per al cremós de mascarpone: barregeu els ous amb el sucre i poseu-ho en un bany maria sense deixar-ho de batre, perquè quedi ben escumós. Quan comenci a quallar, incorporeu-hi l'aigua i el mascarpone. Barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar a la nevera. Talleu el babà pel mig i poseu-hi un xic de mascarpone i cacau en pols. 
  4. Muntatge: feu una línia de cremós i col·loqueu-hi el babà i el gelat a sobre. Nota: per facilitar el procés, podeu comprar un pa de pessic ja fet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto