Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al babà: desfeu el llevat amb una mica de llet tèbia. Barregeu la farina, la resta de llet i el sucre. Pasteu-ho fins que aconseguiu una massa compacta. Incorporeu-hi els ous, el llevat i la mantega a daus, per aconseguir elasticitat. Pasteu-ho fins que sigui uniforme. 
  2. Feu boles amb la massa de 50 g, aproximadament, i disposeu-les dins de motlles cilíndrics d'uns 5 cm de diàmetre per 4 de fondària. Deixeu-ho reposar tota la nit a la nevera, tapat amb un drap humit, i l'endemà feu-ho coure al forn 18 min a 170 ºC. Reserveu-ho. 
  3. Per al cremós de mascarpone: barregeu els ous amb el sucre i poseu-ho en un bany maria sense deixar-ho de batre, perquè quedi ben escumós. Quan comenci a quallar, incorporeu-hi l'aigua i el mascarpone. Barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar a la nevera. Talleu el babà pel mig i poseu-hi un xic de mascarpone i cacau en pols. 
  4. Muntatge: feu una línia de cremós i col·loqueu-hi el babà i el gelat a sobre. Nota: per facilitar el procés, podeu comprar un pa de pessic ja fet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto