Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al borratxo: munteu els rovells i afegiu-hi la Maizena, col·loqueu-ho en un motlle i poseu-ho a coure al forn 12 min a 95 ºC. Refredeu-ho i desemmotlleu-ho.
  2. Per al gelat: barregeu sòlids i líquids per separat. Integreu-los amb un túrmix. Deixeu-ho reposar 2 h. Passeu-ho per la geladora.
  3. Per al xarop: barregeu tots els ingredients i reduïu-ho al foc suau fins a la textura desitjada.
  4. Muntatge: talleu el borratxo i banyeu-ne cada tros en el Malibú. Poseu-hi sucre pel damunt i cremeu-ho com si fos una crema catalana. A sobre de cada tall, poseu-hi una cullerada de dauets de pinya. Al costat, una bola de gelat. Acabeu-ho amb uns fils de xarop.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: