Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al borratxo: munteu els rovells i afegiu-hi la Maizena, col·loqueu-ho en un motlle i poseu-ho a coure al forn 12 min a 95 ºC. Refredeu-ho i desemmotlleu-ho.
  2. Per al gelat: barregeu sòlids i líquids per separat. Integreu-los amb un túrmix. Deixeu-ho reposar 2 h. Passeu-ho per la geladora.
  3. Per al xarop: barregeu tots els ingredients i reduïu-ho al foc suau fins a la textura desitjada.
  4. Muntatge: talleu el borratxo i banyeu-ne cada tros en el Malibú. Poseu-hi sucre pel damunt i cremeu-ho com si fos una crema catalana. A sobre de cada tall, poseu-hi una cullerada de dauets de pinya. Al costat, una bola de gelat. Acabeu-ho amb uns fils de xarop.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Curs de tast de vins a la Vinateria Rosaluna

Al llarg del curs, els alumnes tenen l'oportunitat de realitzar tastos i reconeixement de vins (alguns d'ells a...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto