Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Peleu i talleu la fruita a daus de 2 x 2 cm i inseriu-los en una broqueta. Podeu fer servir la fruita que més us agradi. En aquest cas, us proposem mango, pinya, kiwi i maduixes.
  2. En un recipient, bateu els rovells d'ou amb la polpa de mig canonet de vainilla i el sucre. Munteu la crema sabaiona amb unes varetes elèctriques al bany maria durant uns 10 min, fins que la barreja quedi ben espessa.
  3. Cobriu la fruita amb aquesta barreja i gratineu-ho amb un bufador de cuina -també ho podeu fer amb una salamandra o, si no teniu cap d'aquests aparells a l'abast, amb un cop de forn curt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto